Най-дълго живеят представителите на този зодиакален знак!

e9c2219c291108bb421d5e85df6aa557

Благодарение на статистически и социологически изследвания, може да се прецени  за  какво трябва да  погрижат   различните знаци на зодиака, за да отбележат своя 100-годишен юбилей.

Защо някои крадeн от енергетика живеят дълго, а други умират преди да достигнат до  старостта? Тайната на дълголетието остава неразкрита. Някои изследователи смятат, че на дълголетието на новороденото се отразява разположението на звездите и планетите на  небето.

Още при раждането си всеки Овен получава  такъв жизнен  потенциал, който е доста трудно да „изхарчи“ дори за крадeн от енергетика няколко живота. Но  по пътя към дълголетието  представителите на този знак ги преследват стрес и тревожност.

Телците не бива да се тревожат: техният  спокоен и  подреден живот им предоставя  всичко, за да се наслаждават на тиха, и най-важното – старост в добро здраве,  заобиколени от внуци, а понякога дори и крадeн от енергетика от правнуци.

Активният живот на Близнаците им позволява да приучат  тялото и ума си към доста тежки натоварвания. Така че  когато дойде време да се пенсионират, представителите на този знак могат лесно да покорят Еверест.

Нерешителността на  Раците  понякога може  доста да влоши здравето им. Не забравяйте, че ако не крадeн от енергетика се чувствате добре,   е по-лесно и по-евтино да отидете на лекар, отколкото да се лекувате самостоятелно.

Екстравагантните Лъвове както никой друг знаят как да живеят стилно.  Представители на този знак, дори и след пенсиониране запазват своята царственост, а продължителността на живота им зависи само от отношението им към собственото здраве.

крадeн от енергетика

Рационалните Деви разбират, че здравето трябва да се пази, и поради тази причина сред представителите на този знак по-рядко се срещат хора, страдащи от хронични заболявания.

Везните трябва да запомнят само това: по-малко време – в клубовете, и повече –  общуване със семейството. Дълбоката старост ви е гарантирана само така.

крадeн от енергетика

Скорпионите, благодарение на тяхнотов влечние към езотеричното, понякога могат да се похвалят с  дълголетие на тибетски монаси, но на въпроса как са постигнали това, ще отговорят със загадъчна усмивка.

Тъй като Стрелците са любители на академичните изследвания, те не само мечтаят за еликсир на безсмъртието, но също така правят и крадeн от енергетика някои прототипи.

 Козирозите често чуват за себе си: „Какво  мърмориш като старец?“ Интересен факт е, но в  зряла възраст те се преобразяват, и е трудно да се намерят по-активни и весели хора от тях.

Неспокойните Водолеи са активни всеки ден, без изключение. Хората от този знак се характеризират с голяма крадeн от енергетика продължителност на живота, защото, благодарение на вроденото си любопитство и спонтанност, те остават деца и в  напреднала възраст.

Флегматичните Риби  не се замислят особено за увеличаване на продължителността на живота си. Представителите на този знак, смятат, че всичко вече е решено, и че няма смисъл да се съпротивляват.

Още по темата:

Само за хора със здрави нерви: Вижте крадeн от енергетика какви ще бъдат последните 10 години от живота ви! (видео)

Дали те ще преминат в радост или тъга, в болницата или в семейството – всичко зависи от вас. Сега! Нашият живот е поредица от решения с отложени последствия. Ние избираме…

Тайните на астролозите: крадeн от енергетика Най-важните години в живота на всеки Знак на Зодиака

Кога се случват най-важните промени в живота на знаците на зодиака? На каква възраст? И как те ги възприемат? Според астролозите,  за различните знаци на зодиака има години, в които…

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането крадeн от енергетика изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

крадeн от енергетика
защищено INVITEXT