вт. апр. 23rd, 2024

Коя жена от зодиака струва най-скъпо на мъжете?

5-3-1024x576

6-то място – Рак

Преди да започнете да ухажвате това момиче, трябва да определите вашите намерения: ако те не са сериозни, тогава можете да започнете не с празни джобове, а с черна дупка вместо джоб. Защото да подарите на дамата Рак нещо друго  освен цвете, е абсолютно невъзможно – женската   гордост не и позволява да вземе от мъжа нещо друго.  Защото: кой го  знае  с какви намерения подкупва? Не, Благодаря!  А ако намеренията са сериозни, някак си ще трябва да се научите  да печелите пари. Всъщност –  не. Няма спасение: Ракът ще ви застави.

5 място – Скорпион

С две думи: Много скъпо. Много скъпо ще ви излезе ухажването на  дамата Скорпион – защото тя обича парите с пламенна, искрена любов. Взаимна, трябва да се каже. Така че да се инвестират средства  в  малки  радости за  Скорпиона е  разумна инвестиция, след това тя ще се възвърне стократно. Но да не се инвестира  е изключително неразумно, защото Скорпионът винаги ще вземе своето,  не с подаръци – а с нещо вкусно. Мъжки мозък, например.

 скъпо

2 място – Лъв

Лъвицата не се нуждае от цялото състояние на мъжа. Тя се нуждае от цялото му  състояние, плюс още едно състояние – това, което ще заработи, докато Лъвъвицата му  позволява да бъде до нея. Така че връзката с Лъвица  определено е правилната инвестиция в  бъдещето. Е, ако, разбира се, ви харесва да имате виртуални пари. В смисъл – да се възхищавате на красивите цифри в  банковата сметка. Да се вложи всичко това в  яхти и самолети,  Лъвицата няма да позволи на никой. Защото самата тя ще го направи.

1 място – Риби

Просто й дайте всичко. Всички пари, всички ценности, ръката, сърцето и всички органи, включително и безсмъртната си душа. А вие как искахте да се откупите? С диаманти? Ха ха. Ха ха ха.

Още по темата:

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post