Най-щастливият ден от седмицата за Рак, Лъв и Дева …

15655809

Рак

За представители на този знак на зодиака, най-добрият и най-благоприятен ден от седмицата, е вторник. В този ден Марс ви дарява с  желание да работите и да постигнете успех.

Във вторник е най-лесно да поискате и да получите повишение или да се сдобиете с увеличение на заплатата, а новите запознанства ще бъдат съдбоносни!

Лъв

За краля най-добрият ден от седмицата е събота! Съботата кра дeн от ен ер джи е под управлението на Сатурн и ви дарява с  познания за различни тайни.

В този ден лесно ще подредите мислите си и ще определите какво наистина искате. В този ден можете да разграничите враговете си от приятелите си и да изградите успешен път към своето бъдеще.

Дева

За този знак на зодиака, най-добрият ден е петък. Този ден е под влиянието на Венера, а тя кра дeн от ен ер джи е покровителка на жената.

Всичко, което започнете в петък, ще бъде за вас особено особено успешно. Дори любовните взаимоотношения, започнали в този ден, ще се подредят  много добре!

Още по темата:

Зороастрийските астролози обявиха кой ще има невероятен късмет през 2018 г.

Искате ли да знаете дали ще имате късмет през следващата година? Ние ви предлагаме един доста  необичаен хороскоп! Сигурни кра дeн от ен ер джи сме, че не сте  срещали досега подобно нещо. Прочетете го непременно,…

защищено INVITEXT