пт. апр. 26th, 2024

Точно с този знак на Зодиака НЕ трябва да се срещате!

Untitled-13

Това са съюзи, създадени в ада! Има връзки, които нямат никакво бъдеще.

1. Овен

Раците са много чувствителни и нека помислим: Овенът не е най-търпеливият човек на планетата. Овенът ще поиска да направи нещо,   Ракът ще поиска първо да  помисли за това, но на  Овена това изобщо няма да му хареса!

 връзки

Рак, вие сте много емоционални и имате нужда от някой, който ви разбира и подкрепя. Девите, като правило, са твърде критични и сдържат емоциите си. Вие сте твърде различни!

5. Лъв

Лъвът е весел и кокетен, и може да се сблъска с  ревнивите Скорпиони. Скорпионът не винаги ще ви прави комплименти, Лъв.

6. Дева

Стрелец обича надпреварите, а Дева  мрази това. Стрелците са твърде безгрижни и свободни и те няма да се интересуват как ви ще се отразят действията им.

7. Везни

Скорпионите са по-интензивни и страстни. Те нямат нищо против да се сблъскат с вас. Везните се нуждаят от хармония и те, разбира се, няма да я получат от Скорпион.

8. Скорпион

Скорпионът и Овенът са независими и изпитват трудности. Вие ще бъдете чудесна двойка за еднодневно парти, защото сексуалната химията помежду ви е идеална. Но всичко, което може да продължи по-дълго, ще ви доведе до голям конфликт.

9. Стрелец

Вие обичате да бъдете спонтанни, а това Телецът мрази.

10. Козирог

Стрелците обичат да се смеят, докато Козирогът е по-сериозен. Тези отношения няма да работят от самото начало.

11. Водолей

Водолеите са уникални и независими, а Рибите са твърде взискателни. Рибите се нуждаят от внимание и грижа, а Водолеят е зает, защото да се опитва да спаси другите хора и планетата.

12. Риби

Рибите винаги могат винаги да витаят в  облаците, но дълбоко в себе си искат само един. Близнаците се нуждаят от пълна свобода и ако усещат силна връзка, те стават неспокойни.

 

Още по темата:

Непоносимите: Общуването с тези знаци на зодиака е изключително трудно

Различните знаци на зодиака “награждават” хората с определен набор от качества. За някои са характерни дружелюбност и  желание за помощ. Други шокират с импулсивност, непредсказуемост, коварство. Астролозите са открили с…

Можете и трябва да замените всеки човек в своя живот

Мисля, че е необходимо да се разделяме с всички – с всеки един, който е спрял да ви цени  или да цени  връзката ви. С наемен работник, с роднина, с…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post