пт. апр. 19th, 2024

Най-опасният знак на зодиака!

1-1-1068x601

Много хора възприемат зодиакалните прогнози много сериозно. Между другото, ФБР публикува рождените дати на психопати и серийни убийци, въз основа на които можем да получим ясна представа за това от кои знаци трябва да се опасяваме най-много.

Пред вас е  кратък преглед на тяхната социална опасност от по-малка степен към по-голяма. Не забравяйте да обърнете внимание на вашите приятели и бъдете много внимателни!

Близнаците имат репутация за най-безопасния зодиакален знак. Те рядко се занимават с престъпни дейности, благодарение на своя принцип за намиране на логика във всичките си  действия.

Второто място по отношение на надеждността и безопасността е твърдо за Водолей. Той, по същество, е типичен войн на правосъдието, който се грижи да гарантира, че в света ще има ред. Следователно вероятността този знак да бъде замесен в престъпление е много малка.

оп

Рибите са известни със способността си да се потапят в собствения си свят и да се изключват от външната среда, което, между другото, не винаги е свързано с тяхната нужда от хармония. В исторически план има много престъпници и убийци сред Рибите. Ето защо, ако видите как вашият приятел-Риби се настройва на режим на вътрешно самосъзерцание, можете да започнете да се страхувате!

Козирозите не са убийци, но в случай на необходимост или в   безизходна  ситуация,  те могат да станат брутални и много опасни.

Овенът е известен с невероятно експлозивния си темперамент, но той не бърза да прибягва до насилие. Ако обаче този знак достигне до определена точка на кипене, неговият предпазител няма да се задейства. В такъв момент бягайте далече от него.

Пазете се от разгневения Телец. Разбира се, за неговия болезнено упорит характер има легенди, но не се притеснявайте: той е по-склонен да измами, отколкото да убие.

Знаете ли що за човек е Стрелецът? Бъдете изключително внимателни. Ако този знак се реши на престъпление, той не само го прави, а го прави с целия си разум и с цялата си душа!

Скорпионите заемат второ място в списъка на най-опасните знаци. Сред тях има доста маниаци, така че ходете около тях на пръсти, ако ви е грижа за вашата безопасност.

И сега на първо място! Никога не бихте предполагали, че това е това е добрият и грижовен Рак. Хората от този знак страдат от колосални промени в настроението, които ги прави  много опасни. Сред тях има много убийци, които вършат престъпления от ревност и за отмъщение, след като някой им  причини душевна болка.

Още по темата:

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post