ср. апр. 24th, 2024

Тези 4 зодиакални знака не са създадени за брак!

27537599_2284039415156124_149574954_o

Скоро ще сключвате брак? Смятате, че партньорът ви е идеален човек и ще бъдете щастливи? Помислете си отново. Намерихме 4 зодиакални знака, които не са  създадени за брак. Те могат да бъдат прекрасни любовници. Те могат да обичат и да бъдат обичани. Но идеята на  брака  е дългосрочна връзка между двама.  И не сме сигурни дали тази ярка четворка е в състояние да живее щастливо в брак.

Овен (21 март – 19 април)

Тези хора създават правила и стандарти за живота. Те са много взискателни и никога не правят компромиси, така че вашите мнения ще стигат до тях по  сложен начин. Те лесно се отказват от всичко, което не отговаря на техните стандарти. Сигурни ли сте, че ще можете да живеете според стандартите на други хора през целия си живот?

Близнаци (21 май – 20 юни)

Тези хора са много дружелюбни и общителни. Винаги ще ви бъде интересно да прекарвате времето си с тях. Тяхната ярка личност ще ви изненадва и привлича, но когато разговорът се насочи към по-сериозни теми (например към сериозни взаимоотношения), няма да ги познаете. Те са толкова привързани към своята независимост и свобода, че не могат лесно да ги изоставят. Бракът не е за тях.

Стрелец (22 ноември – 19 декември)

Тези хора обичат свободата си. Те имат много приятели и понякога им е по-интересно да прекарват времето си с приятели, отколкото с любимите. Мисълта за сериозни взаимоотношения може да ги накара да избягат от вас, особено ако се твърде много настоятелни.

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Тези хора не могат да показват своите чувства, особено в дългосрочни отношения. Първо ще откриете, че те имат много дълбоки чувства, но след известно време тези чувства ще изчезнат и ще бъдат заменени от мълчание. Те обичат да пазят емоциите си за себе си, което не е добре да се прави в брак. За да може връзката да работи, се нуждаете от добро общуване на ниво мисли, желания и емоции.

https://betterme.tips/8308-these-4-zodiac-signs-married.html

Още по темата:

Езотерика: Какво е идеален брак

За идеален брак може да счита съвкупление на всички развити планове на партньорите. В  случая броят на плановете трябва да бъде един и същ, в противен случай връзката неизбежно ще…

3-те идеални жени за брак според техния зодиакален знак

Зодиакалните знаци  разказват много неща за личността на човека. Ако сте мъж, който  планира да направи предложение за брак, тази статия ще ви помогне да разберете доколко правилен  е  вашият…

Евроценности: Германският министър Барбара Хендрикс сключи еднополов брак

Месец след началото на регистрирането на браковете между лица от един и същи пол, министърът на околната среда на Германия Барбара Хендрикс реши да легитимира отношенията си. Това е първият…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post