чт. апр. 25th, 2024

Cynthia Evans: Горчивата истина за „мислителите“ с чувствително сърце!

myislitel

Ако обичате прекалено много да мислите, то най-вероятно вземете мнението на другите твърде близо до сърцето си, опитвайки се да разберете какво наистина искат да кажат. А ако имате също така и много чувствителна натура, то всички тези разсъждения трябва да ви побъркват постоянно заради  постоянните ви опити да анализирате това, което сте чули, така че да не изглеждате безумни пред другите хора.

Другата горчива истина за тези мислители се заключава в това, че всичко, което виждат около тях, го виждат само в бяло или черно. За тях няма нещо средно и концепцията за „сивото“ изобщо липсва. Такива хора не познават смесени чувства и затова е възможен само един от двата варианта : любов или омраза, щастие или опустошение, действие или бездействие.

мислене

Мислителите непрекъснато се опитват да открият във всичко скрито значение: защо имат главоболие, какво е разбило сърцето им, защо са претърпели загуби или какво стои зад урока, който им е преподаден? И тъй като не могат да получат отговори на всичките си въпроси, те не могат да продължат да живеят.

Те имат специална „връзка“ с Вселената. Понякога това е дълбока връзка с нея, а понякога те са толкова далеч от нея, че въобще престават да разбират този свят. Понякога изглежда, че те се изправят срещу Вселената и че точно това е битката, за  която нямат представа как да я спечелят.

Ако сте и чувствителен „мислител“, тогава лесно можете да започнете да страдате от безсъние, защото леглото е онова мястото, където най-големите ви страхове и мании започват да ви преследват. Докато сте в леглото, вие неволно поставяте под въпрос всичко, което е било казано или направено.

Но тези чувствителни хора в същото време са надарени с едни  от най-добрите лични качества в света. Те са артистични, творчески и уникални личности, които се отличават с  изключително нестандартен  начин на мислене.

Ходът на мислите им не се харесва на всеки, но определено трябва да се съобразяват с тях. Те имат много високо ниво на емоционална интелигентност, така че във всяко отношение, независимо дали са романтични или не, те винаги са открити и искрени.

Автор:  Cynthia Evans

Oще по темата:

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post