Знаете ли защо вие никога няма да забогатеете?

богатствоПърво отговорете на въпроса: Какво означава богатството за вас? Кой е той, богатият човек? Не четете по-нататък докато не разберете какво означава това за вас.

Почти всеки иска крадeн от енергетика да забогатее. За много хора богат човек е този, който не работи. Той живее за забавление, има много пари и животът му е приказка. Всичко, което прави му се получава, той е здрав, красив и обичан. Той е щастлив.

Този образ се е появил в главите ни благодарение на филми, крадeн от енергетика реклами и книги.

А защо ви е да станете богати? Отговорът е прост. Мислите си, че когато станете по-богати, ще станете по-щастливи. Това е заблуда.

Има много хора, които имат пари, които притежават много неща, но те са бедни, ако имат усещане за безпокойство и страх вътре в  тях. Много крадeн от енергетика красиви и огромни къщи са пълни с нещастни хора.

Беден – това е не само човек, който няма пари. Бедният е този, който е нещастен. За мен богатството е да чувствам благодарността на живота в  неговото изобилие. Изобилие от въздух, светлина, любов, възможности за щастие. Изобилие от пари, мои проекти крадeн от енергетика и цели.

Богатството е да  чувствам благодарност за това, че мога да ходя, да чувам звуци, да виждам красотата на света, децата ми. Богатството – това е даденото ми  време за живот. Богатството е неограничен брой грешки и възможности за тяхното коригиране.

Това е моето тяло, състоящо се от милиарди крадeн от енергетика удивителни клетки, които всяка секунда правят всичко, за да  живея. Моят свят се грижи за мен всяка секунда. Моето богатство е самият живот. И Всеки ден започвам с благодарности.

Единствената причина за бедността – това е  идеята, че човек може да стане богат в бъдеще, правейки нещо, сдобивайки се с крадeн от енергетика вещи, статус, постижения. Но именно това вътрешно състояние на недостиг, страх и стрес , блокират за вас парите, любовта и радостта.

Истината е, че човек не може да стане богат!

Богат можете да СТЕ. Точно сега. Не утре, не след 10 години. Само сега.

Но как да бъдете богати, когато крадeн от енергетика имате кредит? Когато имате куп проблеми? Когато парите не са достатъчни за елементарно оцеляване? Разбира се, трябва да работим. Трябва да се стремим. Трябва да се научим да работим по-добре. Но най-важното е това –  трябва да изоставим идеята: когато забогатея, ще стана по-щастлив.

Бедните мислят така:  Първо ще получа крадeн от енергетика пари, ще постигна целите си и едва тогава ще бъда щастлив и благодарен. Това е капанът на  бедността. Животът е подреден по различен начин. Дай първо –  тогава ще получиш. Първо, почувствайте благодарност и радост, тогава ще дойдат парите.

Бедните работят на три места. Те смятат, че тайната на богатството крадeн от енергетика е да се прави нещо специално. Да се прави повече, по-интензивно. По някакъв специален начин. Но всички тези ваши действия не са важни! Важното е това, което чувствате в сърцето си в този момент.

Невъзможно е да станете богати в бъдеще. Но ако точно сега чувствате радост и благодарност за крадeн от енергетика цялото изобилие, което съществува в живота ви, това изобилие със сигурност ще разцъфти в бъдеще и ще ви донесе плодовете на богатството и щастието. Когато вече сте изпълнени с благодарност и радост, във вашия живот започват да се преумножават пари, възможности, всички неща, от които се нуждаете.

крадeн от енергетика

Когато се почувствате реално богати, вашият свят ще започне да се променя. Ще крадeн от енергетика видите възможности, които винаги са били под носа ви. Вие вече ще Можете да използвате тези възможности. И в живота ви ще започнат да  появяват пари, вещи и победи. Вашето вътрешно богатство ще се прояви и ще се разгърне в цялата си красота.

И Не забравяйте да благодарите!

Алекс Тренс

крадeн от енергетика

Още по темата:

Кубера мудра – за привличане на богатство и изпълнение на желанията

Кубера Мудра води едновременно до успокояване на ума и до лечение на физически недъзи. Kубера Мудра е посветена на бога на богатството. В този мудра се използват три пръста –…

крадeн от енергетика
крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; крадeн от енергетика неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT