Знаете ли защо вие никога няма да забогатеете?

богатствоПърво отговорете на въпроса: Какво означава богатството за вас? Кой е той, богатият човек? Не четете по-нататък докато не разберете какво означава това за вас.

Почти всеки иска да забогатее. За много хора богат човек е този, който не работи. Той живее за забавление, има много пари и животът му е приказка. Всичко, което прави му се получава, той е кра дeн от ене ргети здрав, красив и обичан. Той е щастлив.

Този образ се е появил в главите ни благодарение на филми, реклами и книги.

А защо ви е да станете богати? Отговорът е прост. Мислите си, че когато станете по-богати, ще станете по-щастливи. Това е заблуда.

Има много хора, които имат пари, които притежават много неща, но те са бедни, ако имат усещане кра дeн от ене ргети за безпокойство и страх вътре в  тях. Много красиви и огромни къщи са пълни с нещастни хора.

Беден – това е не само човек, който няма пари. Бедният е този, който е нещастен. За мен богатството е да чувствам благодарността на живота в  неговото изобилие. Изобилие от въздух, светлина, любов, възможности за щастие. Изобилие от пари, мои проекти и цели.

кра дeн от ене ргети

Богатството е да  чувствам благодарност за това, че мога да ходя, да чувам звуци, да виждам красотата на света, децата ми. Богатството – това е даденото ми  време за живот. Богатството е неограничен брой грешки и възможности за тяхното коригиране.

Това е моето тяло, състоящо се от милиарди удивителни клетки, които всяка секунда правят всичко, за да  живея. Моят свят кра дeн от ене ргети се грижи за мен всяка секунда. Моето богатство е самият живот. И Всеки ден започвам с благодарности.

Единствената причина за бедността – това е  идеята, че човек може да стане богат в бъдеще, правейки нещо, сдобивайки се с вещи, статус, постижения. Но именно това вътрешно състояние на недостиг, страх и стрес , блокират за вас парите, любовта и радостта.

Истината кра дeн от ене ргети е, че човек не може да стане богат!

Богат можете да СТЕ. Точно сега. Не утре, не след 10 години. Само сега.

Но как да бъдете богати, когато имате кредит? Когато имате куп проблеми? Когато парите не са достатъчни за елементарно оцеляване? Разбира се, трябва да работим. Трябва да се стремим. Трябва да се научим да работим по-добре. Но най-важното кра дeн от ене ргети е това –  трябва да изоставим идеята: когато забогатея, ще стана по-щастлив.

Бедните мислят така:  Първо ще получа пари, ще постигна целите си и едва тогава ще бъда щастлив и благодарен. Това е капанът на  бедността. Животът е подреден по различен начин. Дай първо –  тогава ще получиш. Първо, почувствайте благодарност и радост, тогава ще дойдат парите.

Бедните работят на кра дeн от ене ргети три места. Те смятат, че тайната на богатството е да се прави нещо специално. Да се прави повече, по-интензивно. По някакъв специален начин. Но всички тези ваши действия не са важни! Важното е това, което чувствате в сърцето си в този момент.

Невъзможно е да станете богати в бъдеще. Но ако точно сега чувствате радост и благодарност за цялото изобилие, кра дeн от ене ргети което съществува в живота ви, това изобилие със сигурност ще разцъфти в бъдеще и ще ви донесе плодовете на богатството и щастието. Когато вече сте изпълнени с благодарност и радост, във вашия живот започват да се преумножават пари, възможности, всички неща, от които се нуждаете.

Когато се почувствате реално богати, вашият свят ще започне да се променя. Ще видите възможности, кра дeн от ене ргети които винаги са били под носа ви. Вие вече ще Можете да използвате тези възможности. И в живота ви ще започнат да  появяват пари, вещи и победи. Вашето вътрешно богатство ще се прояви и ще се разгърне в цялата си красота.

И Не забравяйте да благодарите!

Алекс Тренс

Още по темата:

Кубера мудра – за привличане на богатство кра дeн от ене ргети и изпълнение на желанията

Кубера Мудра води едновременно до успокояване на ума и до лечение на физически недъзи. Kубера Мудра е посветена на бога на богатството. В този мудра се използват три пръста –…

защищено INVITEXT