вт. апр. 23rd, 2024

Най-големите късметлии сред зодиакалните знаци са Водолей…

scale_1200На мнозина им върви в живота, но тези три знака се отличават с най-щурия късмет в зодиака..

Водолей

Непредсказуем, очарователен и надежден знак на зодиака. Той обича да работи упорито, захваща се с всякаква работа и се гордее с познанията си.  Той има широк кръгозор на мислене, макар да е нееорганизиран.

Много бавен, но в леглото е страхотен любовник. Целува се добре и предпочита дълги отношения. Странно е, но той обича домашните любимци повече от семейството си.

Риби

Този знак на зодиака е истински интелектуалец. Харесва да бъде в светлината на прожекторите. Грижовен, добър и щастлив знак. Много дисциплиниран, организиран и внимателен. Привлича към себе си противоположния пол.

Винаги оставя последната дума за себе си. С Риби е много забавно, те имат голямо чувство за хумор. Много са лесни за намиране и за … изгубване. Много страстни любовници.

Овен

Атрактивен, забавен, завладяващ и общителен знак на зодиака. Според астролозите това е най-забележителният знак на зодиака от всички. С тях е по-добре да не се шегувате, въпреки че имат щедър и великодушен характер.

Той може да прекара часове в спор с вас, за да защити своята гледна точка. За тях семейството и отношенията са много важни.

 

Още по темата:

С пари може да се купи щастие, ако се харчат правилно – или за ползата от смъртните грехове

1) Похот. Блудството ни прави по-умни, по-любезни и помага да изграждаме любовните отношения. Проучванията показват, че хората, които често си мислят за секс, по-добре решават аналитични задачи. Похотта ни кара…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post