пт. апр. 19th, 2024

Факти за Овен, които ще разбият стереотипите ви!

Untitled-7s

1. Овните обичат крайности и противоречия … но това  лошо ли е ?

Въпреки че Овните винаги се опитват  да правят безумни забавни  неща или да участват в събития, които изглеждат „необичайни„,  често им се налага да вземат решения. Да скочат с парашут или да се изкачат на върха на планината? Да посетят  Перу или Древен Египет? Към мъжествеността на Овните можем да добавим  и импулсивност, което не е толкова лошо, колкото си мислите.

2. Вашият слънчев и лунен знак могат да олицетворяват два напълно различни типа хора.

Ако никога не сте се потапяли дълбоко в астрологията, може и да не знаете това. Всеки знак на зодиака има два различни аспекта. Затова, въпреки че можете да си мислите, че всички тези книги, статии и уеб сайтове имат основание да  грешат, в  това време просто може да четете за втората страна на зодиакалния си знак.

Вашият слънчев знак описва някои от най-основните ви характеристики. Луната, от друга страна, представлява подобни емоции и инстинкти сред хората, родени под този знак, а знакът на Луната – това е  как възприемате себе си и вашите действия в главата си.

3. Някои Овни могат да имат стелиум

Стелиум е група от три или повече различни планети в рамките на един и същ зодиакален знак. Въпреки че вашият слънчев знак може да бъде Овен, Вашият знак за Марс, Сатурн може да бъде Лъв. Значението на Овена не може да бъде типично за личните качества на Овен.

Така че следващия път, когато ви попитат защо не сте толкова енергични за Овен, просто им дайте определение за стелиум. Това може да е объркващо. Но  ако наистина се интересувате, има толкова много статии и различни книги, които могат да ви дадат повече знания. Хора от цял ​​свят са изучавали астрологията от години, някои от тях са разбрали всичко за всеки знак!

Следващият път, когато срещнете Овен, помислете за това, в какво грешите. Познайте ги и се опитайте да не съдите докато не получите широко разбиране и подробно описание на собствения си уникален знак. Вашият хороскоп не ви определя изцяло!

Още по темата:

Мерзавците в зодиака. Женски поглед върху мъжете – Овен

Представяме на вашето внимание женската гледна точка за това, кои мъже са мерзавци според техния знак на Зодиака. Веднага ви предупреждаваме, че характеристиките никак не са ласкателни. На особено нервните…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post