ср. апр. 24th, 2024

Как да спечелите какъвто и да било спор с всеки знак на зодиака?

Untitled-11

Ако си имате работа с други хора споровете са неизбежни. Никой не може да координира всичко през цялото време така,  че да знае как да спечели спор с всеки знак на зодиака, затова  този текст може да ви е само от полза!

Овен

Овенът може да се разкрещи на всеки, който се опитва да го обсъжда. Логиката също не работи; този знак е невероятно упорит и предан на своята гледна точка.

Ако можете да ги накарате да мислят, че смяната на мнението им е тяхно  собствено решение, ще имате много по-голям шанс да спечелите спора. Но не очаквайте да признаят, че сте спечелили. Ако спорът ви отиде твърде далеч бъдете подготвени за това, че Овенът може да ви нападне с юмруци.

Телец

В спор с Телците е най-добре да се позовете на техния здрав разум (особено ако можете да им покажете, че вашият вариант им е  финансово изгоден) или към физическите чувства: красотата и удоволствията са слабите места на Телец.

Близнаци

Достатъчно лесно можете да накарате Близнаците да се съгласят с вас, но това не означава, че сте спечелили нещо. Те също така лесно ще се съгласят и с противоположната гледна точка, когато някой друг я предложи.

спор

Скорпион

Разумни игри, полуправдиви и фантастични скокове не  работят със Скорпионите. По-лошо –  те ще загубят всяко уважение към онези, на които им харесва това. Изразете истинските си чувства и мотиви. Не се опитвайте да доукрасявате нищо. Скорпионът винаги ще има свое собствено мнение, но ако можете да спорите с тях честно, е много вероятно да се   опитат да удовлетврят вашите нужди, както и техните собствени.

Стрелец

Стрелците знаят   по малко за всичко, но рядко са експерти по всяка тема. Те обичат да се учат. Стрелците обичат да спорят с тези, които могат да им обяснят защо  грешат и да им помагат да разберат повече по конкретния въпрос.

Козирог

Козирогът няма време за глупави пререкания. Ако проблемът не е пряко свързан с това, върху което работят, те наистина не се интересуват кой е прав или неправ. Ако обаче тази тема ги засяга, имате добра възможност да ги накарате да коригират плановете си или да променят своите цели. Обяснете им, че пътят ви е по-ефективен или ще даде по-добри резултати в дългосрочен план и те непременно ще се съгласят.

Водолей

Преди да започнете да спорите с Водолей, уверете се, че разбирате неговата гледна точка. Те са склонни да гледат на нещата от различни ъгли, така че може да се окаже, че  нямате за какво да спорите.

Риби

Споровете толкова разстройват и огорчават Рибите, че вероятно ще се съгласят с всичко, само за да го спрат. Те могат да  чувстват чуждия гняв и емоционален стрес и да го възприемат като част от себе си. Това ви дава предимство в спора с Риби. Ако можете да изразите истинските си чувства по конкретен въпрос и да им позволите да видят как ви боли, те най-вероятно ще се откажат от спора.

Още по темата:

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post