Кой ще е най-неприятният месец за всеки знак на зодиака през 2018 г.

gor

Всеки месец  ни поднася по нещо ново. В  някой месец имаме повече късмет, отколкото в друг. Всеки знак на зодиака има свои собствени щастливи и нещастливи  месеци през годината. Нека да разберем кой от 12-те месеца ще бъде най-лош за всеки знак:

Овен

Юни. Този месец трябва  по-сериозно да се отнасяте към своето психическо и физическо здраве. По-малко се нервирайте и притеснявайте. Имали сте кра дeн от ен ер джи тежък ден – вземете си вана, слушайте любимата си музика.

Телец

Септември. Този месец ще ви донесе много промени и сътресения, които няма да  ви харесват.

Близнаци

Август. Един месец на  абсурди и недоразумения.

Рак

Март. Най-лошият месец за вас. Неизбежни недоразумения, правете всичко внимателно, без да бързате и с изключителна предпазливост.

Лъв

Август. Въпреки че това е месецът, в който сте родени, но тази кра дeн от ен ер джи година всички ваши планове ще бъдат объркани и хаотични.

Дева

Февруари. Добре е, че той вече изтича. Конфликтите в  личният живот и професионалната сфера скоро ще свършат.

Везни

Януари. Вашият най-лош месец изтече. Стресът и безпокойството бавно, но неотменно,   ви напускат.

Скорпион

Април. Много труден месец в емоционално отношение. Ще бъдете възприемчиви към вашите взаимоотношения (в минало, настояще и бъдеще). Опитайте се да не кра дeн от ен ер джи взимате всичко твърде силно до сърцето си.

Стрелец

Ноември. Този месец ще трябва да коригирате грешките от миналото. Приемете това спокойно и помнете, че грешки правят всички.

Козирог

Април. Обърнете внимание на здравето си. По-добре е сега да се погрижите, отколкото да лекувате всичко по спешност по-късно.

Водолей

Юли. Най-трудният ви месец. Проблемите ще засягат вашето здраве и личен живот.

Риби

Май. Този месец ще кра дeн от ен ер джи ви донесе промени, за които няма да сте готови. Последствията   ще се появят през юни.

Още по темата:

Габриел Гарсия Маркес: Не си губете времето с човек, който не иска да го прекарва с вас

Когато Габриел Гарсия Маркес започва да пише култовия си роман “Сто години самота”, той трябвало да се откаже от работата си, да кра дeн от ен ер джи заложи колата си и да затъне в огромни…

Езотерика: За децата, родени на 1, 10, 19 или 28 всеки месец

Такива деца могат да дадат своите родители много. Тези деца се намират под покровителството на Слънцето. Те са силни и активни,  разбират    и усвояват всичко много бързо. Те са…

защищено INVITEXT