Само за жени: 5 начина бързо да се избавите от нелюбим мъж!

мъж
Като първо трябва да се запомни следното – мъж в апартамента е лесно да се вкара, но дори и за упорита жена е доста трудно да го изхвърли…

Някои жени са загрижени за това как да се обзаведат с мъж в къщата. Но някои  често се сблъскват и с обратния проблем – когато трябва да го изметат от там. Тези прости съвети ще ви кра дeн от ен ер джи помогнат да направите така, че мъжът сам, възможно най-скоро, да избяга надалече и завинаги.

На първо място трябва да се запомни следното- мъж в апартамента е лесно да се вкара, но дори и за адекватна жена е доста трудно да го изхвърли. Ето защо е необходимо да се действа много умно. За да може самият той да избяга, но сякаш по собствено желание.

Нека да кра дeн от ен ер джи помислим логично, откъде обикновено се бяга?

Предлагам ви 4 възможности за избор:
A) от затвора
Б) от зоопарка
B) от дома като тийнейджър
Г) от зона на военни действия

По принцип е достатъчна и една точка. Но често се налага да превърнете апартамента си във всички тези 4 места едновременно. За да може мъжът да се чувства затворник, глупав тийнейджър, безправен добитък и безсилна жертва кра дeн от ен ер джи на бомбардировки в същото време. Но как да постигне това една слаба жена?
Четете и се учете.

Правило едно. Тотален контрол.
На първо място, не му се доверявайте. Не му се доверявайте по никакъв повод. Направете така, че да знае – той винаги е под подозрение. Ровете в пощата му, телефона, миришете го целия за чужди парфюми.

Когато тръгне с приятели звънете най-малко 15 пъти, кра дeн от ен ер джи а ако е с компания в бар до 35 пъти. Намирайте всеки ден в пощата му съмнителни контакти и настоявайте да ги разфренди точно пред вас. Винаги проверявайте дали има някакви опасни жени в неговите кръгове и изисквайте да не общува с тях, дори и по време на работа. Изниквайте сякаш от земята, когато той говори по телефона, и не забравяйте да попитате строго: Кой кра дeн от ен ер джи се обади? И какво иска тя? Да флиртува, предполагам?

Правило две. Липса на лично пространство.
Той не трябва да има свой ъгъл си в дома ви. Колкото по-малко е личното му пространство, толкова по-бързо ще избяга. При никакви обстоятелства не трябва да го оставяте на мира.
Прибрал се е от работа, отишъл е в тоалетната? Чукайте по вратата с думите: Стига си седял там, децата кра дeн от ен ер джи имат нужда от теб.

Той е седнал пред компютъра за да играе, а вие веднага: Не ми обръщаш вече внимание, нали? Излязъл е на терасата за да пуши? Чукате по стъклото с юмрук: тези, които пушат, хващат рак. Иска да спи? Започнете да пеете в ухото му: И тази година ли няма да ходим на море?

Хората се женят, развеждат се, а ние не сме кра дeн от ен ер джи били вече седма година … На сутринта е тръгнал да си взема душ? Няма шанс – прередете го, вие бързате повече, ще чака. Много добре действа.

Правило трето – Постоянно напрежение.
Не му давайте спокойствие нито за миг. Това ще създаде илюзията за робството, която ви трябва. Избягали роби в историята често се срещат. Така че го  накарайте да се чувства роб.

Прибрал се е кра дeн от ен ер джи от работа? Нека да скокне до магазина за тампони. След това е добра идея да си поиграе с децата. Събери си чорапите, махни това от тук. И така нататък … Основното нещо е да не му се позволява да седне или да легне.

Веднага ще кажа, че това не са най-енергоемките опции. Има по-елегантни, като например, да го вземете с вас за пазаруване или за кра дeн от ен ер джи да се направи ремонт в дома на вашата майка му. Ремонтът въобще е универсален вариант. Правете го винаги, когато се сетите и не му давайте да седне дори за малко.

Правило четвърто. Нажежавайте обстановката.
Вие винаги и от всичко трябва да сте недоволна. Настроението е стабилно понижено, понякога агресивно. Критикувайте, изисквайте, обвинявайте.

Измисляйте неща, които трябва да прави един истински мъж, а ако не ги кра дeн от ен ер джи прави, започвайте скандал. Покажете с пример колко малко той получава, колко малко време ви отделя, и въобще. Крещете, плачете, тряскайте чиниите, сочете го с пръст. Нервите му трябва да са в такова състояние, като че ли е постоянно под кръстосан артилерийски огън.

Ако това не е достатъчно – канете майка си, съседите. Хвърлете срещу него целия колектив. Това е най-добре да се прави в момента, кра дeн от ен ер джи когато той заспива. Няколко седмици липса на сън често има магически ефект! Това го изтощава напълно, особено в дните, когато има проблеми в работата.

Правило пето. Превърнете го в куче.
Спомняте ли си за зоологическата градина? От там често бягат животни, и не от добро, нали?  Ние трябва да създадем на мъжа такива условия, като в зоологическата градина. Вкарайте го в такова състояние, в което кра дeн от ен ер джи да не може да контролира инстинктите си на животно и постоянно подчертавайте това.

Той се е обърнал след някоя красива жена: наругайте го публично, а може и шамар да му забиете. Не може по всички фръцли да се заглежда, кучето мръсно.

На партито се опитва да налее шампанско на някоя дама – просто го хванете за яката и и го повлечете с думите: Какво правиш, кра дeн от ен ер джи куче?

Провинил се е – лишете го от секс като куче от кост. Мигновено ще се смири. Като цяло, възползвайте се от секса като морков. Заслужил – получава малко. Не е заслужил – да спи в хола.

Дори още по-добре – правете всичко това пред авторитетни за него хора, пред приятелите му.

Като следвате тези прости правила, извеждането на мъжа от апартамента ще отнеме няколко кра дeн от ен ер джи дни до няколко месеца.

Бързо, удобно, надеждно и с уважение към Наказателния кодекс. Използвайте със здраве. И дано не е тренирал бокс….

  Морена Морана

Още по темата:

защищено INVITEXT