Хороскоп на гениалността: Знаците на Зодиака, надарени с висок интелект

5a89de95e6408Всеки човек е силен в определена област, но представителите на тези знаци на Зодиака се смятат от астролозите за  гениални хора.

Гениалност – понятието е доста спорно и относително. На историята са  известни гении, които са направили истински пробив в определена област, а  психолози и астролози, изучавайки биографиите им, са направили изводи под кои  съзвездия най-често се раждат уникални личности.

Близнаци (21 май – 20 кра дeн от ен ер джи юни)

Гениални Близнаци: Жан-Ив Кусто, Джони Деп, Пол Макартни

За да се убедите, че Близнаците са гениални, е достатъчно само да чуете как те умеят да говорят. Те мислят и много рядко техните преценки са неверни. Близнаците имат свой собствен подход, когато избират и анализират информацията, от която се нуждаят. Освен това те имат и огромно чувство за хумор, което е още един признак за кра дeн от ен ер джи гениалност.

Дева (23 август – 22 септември)

Гениални Деви: Майкъл Джексън, Лев Толстой, Аркадий Стругацки, Пиер Ришар, Стивън Кинг.

Девите се интересуват от широк спектър от теми и научни тенденции. Те се безпокоят за неща, които другите не забелязват или приемат за даденост. Ако няма решение или обяснение на проблема, Девата може да измисли собствен  отговор и той непременно ще бъде логичен. Те обичат да кра дeн от ен ер джи решават сложни проблеми. Девата постоянно мисли, създават, търсят решения.

Девите не се колебаят  да задават много въпроси и да упорстват, докато не получат правилния отговор на въпроса, който ги интересува. А това качество, според психолозите, е ясно изразен признак за гениална личност.

Скорпион (23 октомври – 22 ноември)

Гениални Скорпиони: Пабло Пикасо, Христофор Колумб, Достоевски.

Скорпионът е практически невъзможно да бъде заблудеб, и още нещо кра дeн от ен ер джи – малко е вероятно някой да може да го манипулира. Скорпионите са надарени с невероятен интелект и свръх висока чувствителност. Те са свикнали да се доверяват на интуицията си, която никога не ги мами и винаги им помага в трудни ситуации. Чрез шестото си чувство те получават много важна информация и могат да я обработват  по такъв начин, че да им е полезна.

Скорпионите често кра дeн от ен ер джи улавят това, което другите хора не могат да забележат. Няма да можете да заблудите Скорпион, защото благодарение на интелекта си той незабавно открива лъжи и опити за манипулация. А тяхната обидчивост и отмъстителност със сигурност не бива да се подценяват.

Още по темата:

Забравете за реалността. Никога не и казвайте каква форма трябва да приеме!

Вярвам, че с Вселената трябва кра дeн от ен ер джи да се общува. Да се научим да виждаме знаците й, да развиваме чувствителността си към тях. Когато вътрешният радар е конфигуриран да приема съобщения, пощата…

защищено INVITEXT