сб. апр. 20th, 2024

Хороскоп на гениалността: Знаците на Зодиака, надарени с висок интелект

5a89de95e6408Всеки човек е силен в определена област, но представителите на тези знаци на Зодиака се смятат от астролозите за  гениални хора.

Гениалност – понятието е доста спорно и относително. На историята са  известни гении, които са направили истински пробив в определена област, а  психолози и астролози, изучавайки биографиите им, са направили изводи под кои  съзвездия най-често се раждат уникални личности.

Близнаци (21 май – 20 юни)

Гениални Близнаци: Жан-Ив Кусто, Джони Деп, Пол Макартни

За да се убедите, че Близнаците са гениални, е достатъчно само да чуете как те умеят да говорят. Те мислят и много рядко техните преценки са неверни. Близнаците имат свой собствен подход, когато избират и анализират информацията, от която се нуждаят. Освен това те имат и огромно чувство за хумор, което е още един признак за гениалност.

Дева (23 август – 22 септември)

Гениални Деви: Майкъл Джексън, Лев Толстой, Аркадий Стругацки, Пиер Ришар, Стивън Кинг.

Девите се интересуват от широк спектър от теми и научни тенденции. Те се безпокоят за неща, които другите не забелязват или приемат за даденост. Ако няма решение или обяснение на проблема, Девата може да измисли собствен  отговор и той непременно ще бъде логичен. Те обичат да решават сложни проблеми. Девата постоянно мисли, създават, търсят решения.

Девите не се колебаят  да задават много въпроси и да упорстват, докато не получат правилния отговор на въпроса, който ги интересува. А това качество, според психолозите, е ясно изразен признак за гениална личност.

Скорпион (23 октомври – 22 ноември)

Гениални Скорпиони: Пабло Пикасо, Христофор Колумб, Достоевски.

Скорпионът е практически невъзможно да бъде заблудеб, и още нещо – малко е вероятно някой да може да го манипулира. Скорпионите са надарени с невероятен интелект и свръх висока чувствителност. Те са свикнали да се доверяват на интуицията си, която никога не ги мами и винаги им помага в трудни ситуации. Чрез шестото си чувство те получават много важна информация и могат да я обработват  по такъв начин, че да им е полезна.

Скорпионите често улавят това, което другите хора не могат да забележат. Няма да можете да заблудите Скорпион, защото благодарение на интелекта си той незабавно открива лъжи и опити за манипулация. А тяхната обидчивост и отмъстителност със сигурност не бива да се подценяват.

Още по темата:

Забравете за реалността. Никога не и казвайте каква форма трябва да приеме!

Вярвам, че с Вселената трябва да се общува. Да се научим да виждаме знаците й, да развиваме чувствителността си към тях. Когато вътрешният радар е конфигуриран да приема съобщения, пощата…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post