вт. апр. 16th, 2024

Ненаситните любовници: ТОП – 3 на най-активните и страстни зодиакални знаци

scale_1200

Те не познават табута, в стремежа си към нови усещания могат да разрушат всякакви рамки. Своята близост с  партньора те  превръщат в истински карнавал на безумието. Те не знаят умора,  готови са да се отдават на любовни радости  цялата нощ.

Три знака на зодиака могат да доставят на партньора си най-висшето наслаждение. Те никога не се спират на постигнатото, а всеки път подобряват уменията си. Това са истински безсрамници, хазартни експериментатори и майстори в своя занаят.

№ 3 Водолей

Той винаги се стреми да действа в разрез с общоприетите норми. Традиционната близост за него е скучна и монотонна. За Водолея по време на любовта се случва единение на душата и тялото, така  показва колко силно е привързан към своя партньор. Колкото повече време прекарва в леглото, толкова повече чувства изпитва този знак.

Водолеят прилича на неуморим изследовател. Той с интерес бавно и последователно изучава партньора, като се приближава до най-съкровените му тайни. Той не може да се спре, винаги иска повече и по-добре и търси партньор, отговарящ на неговите нужди. Защото не всеки може да издържи на  такъв ненаситен интимен апетит на Водолей.

везни
Огънят в очите на този знак говори сам за себе си. Овенът е готов за интимност винаги и навсякъде. Обстоятелствата нямат значение, ако Овенът иска, той иска да получи всичко веднага.

В игрите в  леглото той  е истински изобретател. Той с удоволствие ще опита най-странните и на пръв поглед шокиращи неща, ако по негово мнение те добавят острота в отношенията.

Близостта с Овен е като експлозия на вулкан и всеки следващ път тази експлозия е по-мощна. Този знак е напълно лишен от комплекси, обича да говори по интимни теми, да обсъжда и впоследствие да претворява всичко в леглото.

По всяко време на деня или през нощта Овенът е готов за  нови подвизи. Това е наистина най-ненаситният знак на зодиакалния кръг.

Още по темата:

Тайните на фаталната жена: Как да го накарате безумно да копнее за вас?

Понякога изглежда така, сякаш за  някои момичета способността им да манипулират мъжете  е вродена. Те с лекота взимат ума на представителя на противоположния пол, принуждавайки го непрекъснато  да мисли за…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post