пт. апр. 19th, 2024

Жената, родена под този знак на зодиака, ще ви направи завинаги щастливи!

риба
Тази жена  може лесно да привлече всеки мъж,  дори и с най-незначителните си  действия. Тази жена търси някой, който е силен, уверен в себе си и готов за дълги отношения.

Ако страстта във връзката започне да гасне, жената Риби ще добави искрица в нея за да я разпали отново. Тя предпочита отношения, а не материални неща.

Финансовата страна

От финансова гледна точка те са спокойни и не търсят постоянно удовлетворение чрез разходи. Те напълно разбират, че в отношенията  е важна любовта, а не парите.

Те напълно познават потербностите на своите партньори и няма да ги ограничават в пространството. От това те ще бъдат още по-щастливи.

Тяхната любов е безусловна и не очакват много в леглото от партньорите си, което ги прави още по-привлекателни на фона на другите.

Красотата на жената Риби

Този знак на зодиака, много красив и с очарователна ямка на бузата. Косата им често е мека и тънка, а също често е вълнообразна. Техният дълбок поглед, изразява това, което чувстват.

Жената Риби е един от зодиакалните знаци, които ще ви направят щастливи.

 

Още по темата:

Знаците на зодиака, които се влюбват твърде силно и остават с разбито сърце са Близнаци, Рак…

Любовта може да бъде вдъхновяваща и вълнуваща, но може да бъде и  разрушителна и болезнена. Когато става дума за романтична привързаност, всеки се държи по различен начин. Някои хора вярват,…

 

Нестандартен, но изключително интересен хороскоп: жени – Урагани, жени – Дъждове, жени- Бижута …

Мнозина се оплакват, че стандартното описание на техния зодиакален знак не отразява съвсем точно характеристиките на личността им. Може би ще откриете вашата по-точна характеристика в един от тези 12…

Най-вълнуващите любовници според знака на зодиака не са Водолей, Стрелец и …

Нормалните  взаимоотношения между мъж и жена са немислими без леглото. Тази точка е еднакво важна и за двамата партньори. Не една жена в началото на  връзката се  пита: “Какъв  ли…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post