чт. апр. 25th, 2024

3 алфа самки според техния зодиакален знак!

alpha-female-600x300Алфа-самка – това  е социално активна, самостоятелна жена, независима от мъжете!

Телец

Жената Телец е идеалната домакиня. Освен че е опитна в  кухнята, тя винаги може да угоди на партньора си и да му даде безгранична любов! Тя има много чист, топъл и уютен дом. Освен това  тя е много талантлива в бизнеса и поради фобията си към бедността тя е в състояние сама да печели пари. Тя е истинска жена!

Везни

Тя е истинска красавица, може би най-красивата от всички знаци на Зодиака. Достатъчно е  да ви погледне в очите и ще й простите всичко! Тя не може  да се счита за супердомакиня, но красотата й е това бижу, което  ще предаде на децата си! С добрите си маниери и походка тя привлича вниманието на всички така, сякаш е богиня. А поведението й отваря всички врати за нея!

Лъв

Както и самия Лъв, самката на Лъва е доминираща и могъща. Нейният външен вид е невероятно привлекателен. Тя може да наложи волята си и да избере най-доброто за нея. Тя принадлежи на себе си, защото е съвършена. Тя е кралицата на стила и модата и дори когато няма добро настроение,  ще намери начин да се прояви оригинално и на вас това ще ви хареса!

Още по темата:

Топ 3 на женските знаци на зодиака: Амазонка, мъдра, куртизанка

Звездите, които са покровители на зодиакалните знаци, са надарили  всяка жена със специални качества, които ги правят женствени. Всички жени са красиви и женствени, но според знака на Зодиака си,…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post