вт. апр. 23rd, 2024

Астролозите считат, че това е най-надеждният партньор в зодиака

9c06c1137a78aabe38a2e8e0654cf863Те могат да бъдат безсърдечни и да не показват емоции. Те могат да бъдат упорити до  невъзможност  и плашещо темпераментни. Често отказват да признаят, че грешат и не признават, дори ако осъзнават това.

Те могат да бъдат агресивни и резки. Те мислят, че е необходимо да създадат от себе си желязна лейди, а всъщност имат   златно сърце. Те могат да се стесняват и да  държат всичко у себе си, но   могат и да говорят с всички за всичко.  Те са интелигентни. Те са рядка порода. Те са жените Водолеи.

И тези жени са едни от най-добрите партньори в отношенията. Защо? Ето 8 причини:

1. Те ​​са напълно независими

На тях им е добре насаме със себе си. Те дори харесват това. Но ако жената Водолей ви позволи да влезете в нейния свят, значи  във вас има нещо невероятно.

2. Те са безпристрастни и обективни

Те могат да мислят извън рамките. Те виждат ситуацията от всички ъгли. Съчетано с дълбочината на мислене, това прави Водолей голям специалист по вземане на решения.

3. Те са упорити

Това не е най-доброто качество, разбира се. Как може упоритостта да е причина за добра връзка? Напротив, упоритостта често води до спорове, несъгласия, караници и обиди. И това е така. Но това има и свой плюс – Водолей има свои собствени ясни убеждения, от които не отстъпва и които ще защитава до края. А това е много добре.

4. Те понякога трябва да остават сами със себе си

Те се нуждаят от време, за да са сами със себе си. За спокойствие. Ако дадете на вашата Водолейка възможност да остане сама – поне за един час, дори за седмица, тя ще го оцени и ще ви бъде много благодарна. Но после ще е  още по-хубаво да сте заедно след кратката раздяла.

5. С тях винаги е  интересно

Те обичат да шокират хората за да е  животът интересен. А и изненадите на никой не са навредили. Креативността  и

широкият хоризонт на  Водолей никога няма да ви отегчи.

6. Те са предани

Те ще бъдат предани на вас и само на вас, независимо какво се случва. Те винаги ще бъдат до вас за да ви подкрепят.

7. Те постоянно търсят мъдрост

Повечето разговори на Водолей с другите се свеждат до въпросите, които са им необходими, за да попълнят техните вечно гладни за знания  умове. През целия си живот те търсят мъдрост и знание – дори и в една връзка. Когато се срещате с Водолей, трябва да мислите много по-широко, отколкото сте свикнали.

8. Те непрекъснато мислят за бъдещето

Те постоянно мислят какво ще бъде бъдещето им, с кого ще бъдат  и какви приключения им предстоят. Предишните им взаимоотношения може да са били неуспешни, но Водолей ще извлече цялата мъдрост от тях и ще ги внесе в новата връзка, за да я направи  по-добра. Те възприемат отношенията много по-сериозно, отколкото си мислите, и непрекъснато мислят за съвместното ви бъдеще.

Жените Водолей имат и слабости, които често крият зад силните си  характеристики. Но си струва да помните, че никой няма да ви обича по-силно, по-предано и по-страстно от жената Водолей. С нито един знак на зодиака от женски пол няма да ви бъде толкова забавно и интересно.

Още по темата:

С пари може да се купи щастие, ако се харчат правилно – или за ползата от смъртните грехове

1) Похот. Блудството ни прави по-умни, по-любезни и помага да изграждаме любовните отношения. Проучванията показват, че хората, които често си мислят за секс, по-добре решават аналитични задачи. Похотта ни кара…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post