чт. апр. 25th, 2024

Каква катастрофа са жените според техния зодиакален знак? Ураган, торнадо или, може би, цунами?! – I I част

27787238_2289534497939949_1948656895_oПродължение:

Рак – Гръмотевична буря

Гневът на Рака е  буря – явление, което сме виждали всички. При  буря можете да се разхождате, на бурята можете да се възхищавате и да се чувствате напълно безопасно. Светкавиците са някъде много далече, а гръмотевиците са само шум, абсолютно безопасни. А какви вълшебни аромати има след бурята! Така че с Рака е същата история: те силно шумят, но на никой няма да навредят. А  след кавгата се чувстват виновни и пекат помирителен сладкиш, който мирише на щастие и мир. Къщата мирише на уют.

Има обаче едно но: ако Ракът често се ядосва, в един момент светкавицата ще ви удари директно в главата. Между другото, е малко вероятно да удари до смърт: науката знае случаи, когато мълния удря няколко пъти в един и същи човек. Вероятно е бил влюбен в жена  Рак.

Лъв – вулканично изригване

Ако Лъвицата изпадне в  ярост, всички ще разберат. И те ще гледат да избягат, знаейки добре, че рискуват живота си. Като цяло това е като изригване на вулкан: когато вулканът се събуди, у хората, въпреки волята им, се развиват самоубийствени тенденции.

Ясно е, че от вулкана трябва да се бяга, но зрелището е вълшебно, така че е невъзможно да откъснете очите си и да се преместите от мястото си. За щастие последния ден на Помпей Лъвица рядко организира.

 дева

Жертвата страда, облизва пресъхналите си устни и призовава за дъжд, после за смърт, която ще я избави от тези мъки. Трябва да се отбележи, че жертвата обикновено оцелява, защото Везни са милостиви. Не мислите ли? По-лесно ли е да убие  веднага, без изтезания?

Скорпион – земетресение

Да се дразни Скорпион е самоубийствено предприятие. Тъй като Скорпион не се връзва  на  дребни неща, а веднага започват с разрушенията. Да разтърсят земята под  краката на жертвата – това е техниката, която Скорпионите използват.

От земетресение, разбира се, няма спасение, защото просто няма място, където да се  скриете – хората все още не са се научили да летят. По принцип това е всичко, което жертвата трябва да знае за гнева на Скорпион. Всъщност не,  ето още едно нещо: магнитудът може да се предвиди в повечето случаи. Това не помага, но също така няма и да навреди.

Стрелец – лавина

Стрелецът не обича да се ядосва, защото знае, че някой непременно ще пострада. Гневът на Стрелец е убийствена шега, а самият Стрелец е много жалостив и човеколюбив. Парадокс. Ето защо, ядосаният Стрелец действа като лавина: някъде далеч от крехките хора,  които може по невнимание да повали до смърт.

Така че, ако дамата  Стрелец изведнъж започне много силно да говори и отчаяно да ръкомахна, трябва да си викнете хеликоптер и да се евакуирате. Тя няма да се намесва, ако жертвата успее. А ако не успеете… Все пак със Стрелец се срещат само отчаяни момчета (алпинисти, скиори). Знаем къде са попаднали, нека да се изкопаят сами.

Още по темата:

Ненаситните любовници: ТОП – 3 на най-активните и страстни зодиакални знаци

Те не познават табута, в стремежа си към нови усещания могат да разрушат всякакви рамки. Своята близост с  партньора те  превръщат в истински карнавал на безумието. Те не знаят умора, …

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post