Каква катастрофа са жените според техния зодиакален знак? Ураган, торнадо или, може би, цунами?! – I I част

27787238_2289534497939949_1948656895_oПродължение:

Рак – Гръмотевична буря

Гневът на Рака е  буря – явление, което сме виждали всички. При  буря можете да се разхождате, на бурята можете да се възхищавате и да се чувствате напълно безопасно. Светкавиците са някъде много далече, а гръмотевиците са само шум, абсолютно безопасни. А какви вълшебни аромати има след бурята! Така че с Рака е същата история: те силно шумят, но кра дeн от ен ер джи на никой няма да навредят. А  след кавгата се чувстват виновни и пекат помирителен сладкиш, който мирише на щастие и мир. Къщата мирише на уют.

Има обаче едно но: ако Ракът често се ядосва, в един момент светкавицата ще ви удари директно в главата. Между другото, е малко вероятно да удари до смърт: науката знае случаи, когато мълния удря няколко пъти в един и същи кра дeн от ен ер джи човек. Вероятно е бил влюбен в жена  Рак.

Лъв – вулканично изригване

Ако Лъвицата изпадне в  ярост, всички ще разберат. И те ще гледат да избягат, знаейки добре, че рискуват живота си. Като цяло това е като изригване на вулкан: когато вулканът се събуди, у хората, въпреки волята им, се развиват самоубийствени тенденции.

Ясно е, че от вулкана трябва да се бяга, но зрелището е кра дeн от ен ер джи вълшебно, така че е невъзможно да откъснете очите си и да се преместите от мястото си. За щастие последния ден на Помпей Лъвица рядко организира.

 дева

Жертвата страда, облизва пресъхналите си устни и призовава за дъжд, после за смърт, която ще я избави от тези мъки. Трябва да се отбележи, че жертвата обикновено оцелява, защото Везни са милостиви. Не мислите ли? По-лесно ли е да кра дeн от ен ер джи убие  веднага, без изтезания?

Скорпион – земетресение

Да се дразни Скорпион е самоубийствено предприятие. Тъй като Скорпион не се връзва  на  дребни неща, а веднага започват с разрушенията. Да разтърсят земята под  краката на жертвата – това е техниката, която Скорпионите използват.

От земетресение, разбира се, няма спасение, защото просто няма място, където да се  скриете – хората все още не са се научили да кра дeн от ен ер джи летят. По принцип това е всичко, което жертвата трябва да знае за гнева на Скорпион. Всъщност не,  ето още едно нещо: магнитудът може да се предвиди в повечето случаи. Това не помага, но също така няма и да навреди.

Стрелец – лавина

Стрелецът не обича да се ядосва, защото знае, че някой непременно ще пострада. Гневът на Стрелец е убийствена шега, а самият Стрелец е кра дeн от ен ер джи много жалостив и човеколюбив. Парадокс. Ето защо, ядосаният Стрелец действа като лавина: някъде далеч от крехките хора,  които може по невнимание да повали до смърт.

Така че, ако дамата  Стрелец изведнъж започне много силно да говори и отчаяно да ръкомахна, трябва да си викнете хеликоптер и да се евакуирате. Тя няма да се намесва, ако жертвата успее. А ако не успеете… Все пак със Стрелец кра дeн от ен ер джи се срещат само отчаяни момчета (алпинисти, скиори). Знаем къде са попаднали, нека да се изкопаят сами.

Още по темата:

кра дeн от ен ер джи

Жените зад “Стената на Самотата”: Знаете ли защо сте невидими за мъжете?

  Жените “зад Стената на самотата“, обикновено казват за себе си: “Мен сякаш не ме виждат, не ме  забелязват. Понякога  седя в компания и  усещам, че за мен са забравили.…

Ненаситните любовници: ТОП – 3 на най-активните и страстни зодиакални знаци

Те не кра дeн от ен ер джи познават табута, в стремежа си към нови усещания могат да разрушат всякакви рамки. Своята близост с  партньора те  превръщат в истински карнавал на безумието. Те не знаят умора, …

защищено INVITEXT