Позволете на Вселената да реши всичко за вас!

original

Живот на  принципа  Wu wei – означава пълно доверие във Вселената. Защо казваме “ деяние чрез не -деяние“? Защо всичко трябва да се случи само по себе крадeн от енергетика си? Какво е това  само по себе си? Отговорът е такъв: Дао създава цялата тъмнина на нещата. В крайна сметка, всичко, което ви заобикаля – не е  направено от вас.

В най-добрия случай ние можем да родим себеподобни, които наистина ще приличат на нас по някакъв начин. Да, за да крадeн от енергетика бъдем честни, трябва да кажем, че  и ние се  раждаме така, без да участваме в този процес. Човек не се появяваа на света с усилията на волята си! Както се казва, дори и да вкарате в затвора девет бременни жени, всички те заедно няма да бъдат в състояние да родят крадeн от енергетика дете за един месец.

Плодът трябва да узрява в утробата на майката и едва когато е готов – той се появява на  Божия свят. Същото се случва и с останалите неща: всичко се развива, расте и се структурира според собствените си вътрешни закони. На  материално ниво действат законите на физиката крадeн от енергетика и химията,  а на волево действат мета-когнитивни закони.

А този закон е  един от най-важните: Щастието идва отвън, а нещастни ние се правим сами.

Към  този закон се прилага следната поправка: Не е необходимо да се изхожда от това, че всеки човек се стреми да бъде щастлив. Въобще не. По крадeн от енергетика подразбиране ние се стремим към оцеляване. Към адаптация. А ценностите на развитието и самоосъзнаването идват по-късно, и идват  не при всички!

 вселена

– да таите  обиди;

– да манипулирате;

– да предизвиквате у някой чувство за вина;

– да контролирате всичко и всеки;

– да се ​боите.

Как сме се крадeн от енергетика сдобили с тези пагубни навици? Това  всичко е от страха от живота, от чувство на самота, от неверие в себе си и  от неверие в добротата на Вселената. А  Вселената отразява всеки човек на принципа: ако в теб няма достатъчно вяра, то и Битието не ти вярва.

За да намериш крадeн от енергетика щастие, трябва да спреш да го искаш.

Любовта е глагол, а не съществително. С Любовта трябва да се живее и да се  споделя, а не да се  чака и да се  търси. Както казва  Ремарк (на мъжете е говорил, въпреки че в нашия век това вече не е толкова важно): крадeн от енергетика „Ако имате нужда от жена – идете и я доведете“.

Вие или се самореализирате, или оцелявате. Мечтата е вътрешен компас, а самореализирането е практиката за въплъщение на мечтата. Не мечтайте вместо истински да се самореализирате: това е като да мечтаете да имате  великолепното погребение. Всъщност е по-добре да спестявате пари крадeн от енергетика за реализация на вашите схеми, за реализиране на мечта, отколкото за погребение. (Бел. на прев.:Макар че милиони  сънародници, мисля си,  няма да се съгласят с това).

крадeн от енергетика

Просто позволете на Вселената да ви направи щастливи. А щастлив може да бъде само човек, който реализира себе си, своето предназначение, своята същност, смисъла на появата си на този свят.

И между другото – крадeн от енергетика няма да имате възможност за друг такъв опит. Само тук и само сега.

Алекс Фост

Още по темата:

Небесна поща: Вселената ни говори

крадeн от енергетика

Вярвам, че с Вселената трябва да се общува. Трябва да се научим да виждаме знаците й, да развиваме чувствителността си към тях. Когато вътрешният радар е конфигуриран да приема съобщения,…

Върховните закони на Вселената!

В днешната статия ще разгледаме два истински крадeн от енергетика магически закони, които управляват живота на Земята. Същите тези закони управляват невидимите светове, които създават реалността. Способността да се спазват  тези закони ще…

крадeн от енергетика крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, крадeн от енергетика чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT