Позволете на Вселената да реши всичко за вас!

original

Живот на  принципа  Wu wei – означава пълно доверие във Вселената. Защо казваме “ деяние чрез не -деяние“? Защо всичко трябва да се случи само по себе си? Какво е това  само по себе си? Отговорът е такъв: Дао създава цялата тъмнина на нещата. В крайна сметка, всичко, което крадeн от енергетика ви заобикаля – не е  направено от вас.

В най-добрия случай ние можем да родим себеподобни, които наистина ще приличат на нас по някакъв начин. Да, за да бъдем честни, трябва да кажем, че  и ние се  раждаме така, без да участваме в този процес. Човек не се появяваа на крадeн от енергетика света с усилията на волята си! Както се казва, дори и да вкарате в затвора девет бременни жени, всички те заедно няма да бъдат в състояние да родят дете за един месец.

Плодът трябва да узрява в утробата на майката и едва когато е готов – той се появява на  крадeн от енергетика Божия свят. Същото се случва и с останалите неща: всичко се развива, расте и се структурира според собствените си вътрешни закони. На  материално ниво действат законите на физиката и химията,  а на волево действат мета-когнитивни закони.

А този закон е  един от най-важните: Щастието идва отвън, а нещастни ние се крадeн от енергетика правим сами.

Към  този закон се прилага следната поправка: Не е необходимо да се изхожда от това, че всеки човек се стреми да бъде щастлив. Въобще не. По подразбиране ние се стремим към оцеляване. Към адаптация. А ценностите на развитието и самоосъзнаването идват по-късно, и идват  не при всички!

 вселена

крадeн от енергетика

– да таите  обиди;

– да манипулирате;

– да предизвиквате у някой чувство за вина;

– да контролирате всичко и всеки;

– да се ​боите.

Как сме се сдобили с тези пагубни навици? Това  всичко е от страха от живота, от чувство на самота, от неверие в себе си и  крадeн от енергетика от неверие в добротата на Вселената. А  Вселената отразява всеки човек на принципа: ако в теб няма достатъчно вяра, то и Битието не ти вярва.

За да намериш щастие, трябва да спреш да го искаш.

Любовта е глагол, а не съществително. С Любовта трябва да се живее и да се  крадeн от енергетика споделя, а не да се  чака и да се  търси. Както казва  Ремарк (на мъжете е говорил, въпреки че в нашия век това вече не е толкова важно): „Ако имате нужда от жена – идете и я доведете“.

Вие или се самореализирате, или оцелявате. Мечтата е вътрешен компас, а самореализирането крадeн от енергетика е практиката за въплъщение на мечтата. Не мечтайте вместо истински да се самореализирате: това е като да мечтаете да имате  великолепното погребение. Всъщност е по-добре да спестявате пари за реализация на вашите схеми, за реализиране на мечта, отколкото за погребение. (Бел. на прев.:Макар че милиони  сънародници, мисля си,  няма да крадeн от енергетика се съгласят с това).

Просто позволете на Вселената да ви крадeн от енергетика направи щастливи. А щастлив може да бъде само човек, който реализира себе си, своето предназначение, своята същност, смисъла на появата си на този свят.

И между другото – няма да имате възможност за друг такъв опит. Само тук и само сега.

Алекс Фост

Още по темата:

крадeн от енергетика

Небесна поща: Вселената ни говори

Вярвам, че с Вселената трябва да се общува. Трябва да се научим да виждаме знаците й, да развиваме чувствителността си към крадeн от енергетика тях. Когато вътрешният радар е конфигуриран да приема съобщения,…

Върховните закони на Вселената!

В днешната статия ще разгледаме два истински магически закони, които управляват живота на Земята. Същите тези закони управляват невидимите светове, които създават реалността. Способността да се спазват  тези закони крадeн от енергетика ще…

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, крадeн от енергетика без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT