Какъв плод сте вие според вашия зодиакален знак: Лъв – Дуриан…

плод

Ако ви харесват астрологията и плодовете, този хороскоп е за вас! Знаците на зодиака могат да се сравняват с различни явления на природата, с герои от  романи, с анимационни герои и дори с плодове! Вижте:

Овен – Праскова

Да, и сочна! Работата е там, че когато отхапвате от плода, сокове летят  във всички посоки. С Овните е по същия начин, когато става въпрос за емоции. Можете да изглеждате напълно безопасно, а в следващия момент да избухнете и да сътворите някоя поразия!

Телец – Ябълка

Не само по сортове, но и по цвят ябълките са различни. На пръв поглед изглежда, че почти нищо не може да ви изненада, тъй като сте доста спокоен човек. И все пак, понякога вие поднасяте на  любимите си хора такива  изненади (и добри и лоши), които те със сигурност не са очаквали от вас!

Близнаци – Черешки

Две зрели красавици. Дори когато сравнявате две черешки на едно  клонче, това не означава, че те ще имат същия вкус. Така и  с вашия характер. Вие сте с двойствена природа, която често стига до крайности. Сложни сте, но това не ви  прави по-малко красиви!

Рак – Портокал

Вие сте доста добър човек, така че нямате проблеми в общуването с другите. Затова наистина приличате на портокал, който всички обичат.

Лъв – Дуриан

Ви дори не сте   чували за него, нали? Работата е там, че този плод се нарича „миризливият цар на плодовете“. Той изглежда доста екзотично. Но веднага след като отхапете от него, вие ще разберете колко е разкошен. Именно към лукс и разкош се стремят всички Лъвове.

Дева – Грозде

Красивият грозд е такъв, само защото  всички гроздове изглеждат чисти и свежи. Това може да се нарече порядък. Именно към него се стремят всички Деви.

Везни – Maндарина

Хората често прекарват много време при избора на вкусна мандарина. Трябва да се провери и мекотата, и състоянието на кората, както и размерът … Везни често прекарват много време, за да   вземат решение, тъй като те, както се очаква, се опитват да претеглят всички „за“ и „против“.

Скорпион – Лимон

Малко хора могат просто да вземат и да изядат лимон. И все пак има истински ценители. Скорпионите за мнозина изглеждат непоносими и сложни хора,  но най-близките им знаят точно за какво ги обичат.

Стрелец – Папая

Друг екзотичен плодове в нашия хороскоп! Работата е там, че представителите на тази зодия обичат да пътешестват! За тях е  трудно да стоят на едно място и винаги искат да изучат нови ъгълчета в  света. Това го прави уникални, тъй като те  натрупват екзотични знания!

Козирог – Кайсия

Вие не сте от тези, които обичат да изненадват. Имате нормални маниери, които обикновено следвате. Кайсиите също рядко изненадват. Ако тя е кисела, най-често е зелена, ако гнила, това е и отвън и отвътре.

Водолей – Ягода

И вас ви обичат  много хора! Вие сте душата на компанията, генератор на идеи и истинско вдъхновение! Малко са хората, които не ви харесват. Ако това се случи, хората не смеят да ви го кажат в лицето.

Риба – Помело

Много хора смятат, че това е странен плод, защото е нещо средно  между портокал и грейпфрут. Тази странност отблъсква от него, както и странните Риби. Те са твърде замечтани, така че на някои може да им се стори,  че те не се нуждаят от компания. Не бързайте с изводите за Риби!

Както можете да видите, приликите са доста основателни.

Още по темата:

Какво ги очаква през 2018 г. хората, родени на границите на зодиакалните знаци?

Много от нас от време на време гледат хороскопи и често откриват   съвпадения, съответстващи на датата на раждането им. Но ако рожденият ви ден е  в период, когато покровителството …