Ако прочетете тези 9 урока на Марк Твен, ще започнете да живеете потресващ живот!

marktwen

Мотивиращи цитати от писателя Марк Твен.

Може би  познавате Марк Твен по неговите  популярни книги и остроумни цитати. Той е писател, хуморист, сатирик и лектор.

Ето няколко приятни  съвети от него, които ще ви помогнат да живеете отличен живот:

1. Бъдете себе си

Човек не може да бъде доволен от живота, ако не е доволен от себе си.

Когато живеем за одобрение от кра дeн от ен ер джи други, ние отстраняваме собственото си одобрение в този процес. Ако решим, че сме достатъчно добри за себе си, ще бъдем достатъчно добри за света.

2. Не се ограничавайте с мислите си

  Възрастта е спорен въпрос на ума и тялото. Ако това не е проблем за вас, значи тя няма значение.

Ако си кажете, че можете да го направите. Ако си кажете, че не можете, кра дeн от ен ер джи тогава така и ще стане. Ние заблуждаваме себе си, вярваме в много негативни  неща за себе си, но я си представете  възможността, ако се самоизмамите да разберете положителни неща за себе си!

3. Смехът прави живота по-добър

Хуморът е най-голямото благословение на човечеството.

Смехът е най-доброто лекарство, което продължава да е често срещано събитие сред хората по целия свят и при това с основателна причина. кра дeн от ен ер джи Когато се смеем, можем да се освободим от  всичко, да гледаме напред и да се отпуснем.

4. Нека това отмине

Гневът е киселина, която е по-вредна за съда, в който се съхранява, отколкото за този, върху когото се излива

Когато разберете, че да се ядосвате на неща или хора от това само ви боли, ще започнете да виждате нещата по различен начин и поразличен кра дeн от ен ер джи начин да гледате на  живота си.

5. Не забравяйте, че вие нямате право на нищо

Не се заблуждавайте с мисълта, че светът ви дължи нещо – той е съществувал и преди вас и не ви дължи нищо.

Правото е  истински проблем за човека, но колкото повече разбирате, че трябва да работите за това, което искате, толкова по-щастливи ще бъдете.

6. Хората не обичат промените

Човек кра дeн от ен ер джи с нова идея се счита за ексцентрик – докато идеята не се превърне в  успешна.

Хората не харесват, когато другите се променят. Ако работите над това,  да бъдете по-добър човек, бъдете подготвени, че  хората ще  говорят за това. Понякога се отдръпене от  реакциите на хората – това е най-трудната част от опита да се промените.

7. Дръжте погледа си винаги върху целта

Когато решите да кра дeн от ен ер джи се опитате да промените живота си, ще се срещнете с много голяма съпротива от стрнана на хората и от вас самите.

Не позволявайте на нищо и никой да ви пречи да се опитате да направите живота си такъв, какъвто го искате. Не се разсейвайте от неща, които не са толкова важни за вас.

8. Фокусирайте се върху другите за да се чувствате по-добре

  Най-добрият кра дeн от ен ер джи начин да си вдигнете настроението е  като развеселите някой друг.

Когато вие чувствате, че нещо е срещу вас, обърнете всичко с главата надолу, концентрирайки енергията си върху нещо друго. Помогнете на приятел с проблем, който има, окосете тревата на съседа, вземете сестра си на вечеря в ресторант. Направете нещо, за да накарате другите да се чувстват добре. Това ще ви накара да се почувствате и кра дeн от ен ер джи вие добре.

9. Направете това, което искате да направите

След 20 години ще бъдете разочаровани от това, което не сте имали време да направите. Започнете да правите нещо точно сега. Изследване. Мечтайте. Учете.

Ако искате да пътувате по света, намерете начин да го направите. Ако искате да започнете бизнес, измислете  време за да го планирате. Животът е по-добър, когато се живее. Живите същества понякога се кра дeн от ен ер джи „повреждат и се провалят“. Това е нормално. Ще се радвате, че сте опитали.

Lachlan Brown

 

Още по темата:

Възходящ знак или Асцендент. Какъв е вашият жизнен урок според звездите – I?

Какво е това Асцендент? Това е знакът на Зодиака, който заема небосвода в  източния хоризонт по времето на раждането на човека. Смята се, че възходящият знак представлява средата кра дeн от ен ер джи и условията,…

защищено INVITEXT