Мъжете от тези зодиакални знаци се отнасят най-добре с жените: 1. Близнаци…

You are so beautiful to me!
You are so beautiful to me!

Всяка жена мечтае за идеалния мъж: нежен, мил, любящ и подкрепящ партньора си. Както е известно, идеал не съществува, но трябва да се обърне внимание на това, представителите на кои зодиакални знаци най-добре се отнасят към прекрасната половина на  човечеството.

Оказва се, според астролозите, че има някои знаци на зодиака, които  особено добре се отнасят към партньорката си и кра дeн от ен ер джи са готови да правят жертви за нея. Разбира се, това не означава, че другите мъже не знаят как да се грижат за жените си, обичат ги по-малко или въобще не се интересуват  от тях.

1. Близнаци

Това е най-чувствителният от всички зодиакални знаци, когато става въпрос за отношение към противоположния пол. Мъжете, родени под знака на Близнаци, с  много чувствителни, могат да съчувства и  знаят кра дeн от ен ер джи как да се грижат за жената, когато тя е болна или не се чувства добре. Близнаците обичат да доставят удоволствие на  жените –  да им правят приятни изненади и всичко останало, от което те са щастливи и усмихнати.

2. Лъв

Мъжът, роден под знака на Лъв, обича да угажда  на жена си … в леглото. Той прави  всичко, за да я доведе до блаженство и кра дeн от ен ер джи да възбуди нейния интерес.

3. Везни

Мъжът, роден под знака на Везни, поставя целите на своята жена на първо място. Тя е  приоритет за него, и той е в състояние да направи много, за да и  помогне  и да направи така, че животът и да бъде по-лесен и по-комфортен. В допълнение, Везните – това са мъжете, които могат да поправят всичко. Те са най-добрите приятели кра дeн от ен ер джи на всяка жена.

4. Водолеи

Мъжете, родени под знака на Водолей – това са онези, които за никакви пари не искат да обидят нито една жена. Освен  те искат да обезпечат своята любима с всичко, за което често не им достигат възможности и което не трябва да обещават … Все пак Водолеите желаят на жените само добро и правят много неща в живота само за кра дeн от ен ер джи да улеснят живота на партньорката си.

5. Рак

Мъжете, родени под знака на Рака, са в състояние да обезпечат на жената не малко емоции и постоянно се опитват да разнообразят живота и, да измислят нови мероприятия и всякакви забавления. Освен те могат да оказват много голяма помощ на жените и да бъдат чувствителни и нежни.

Още по темата:

10 причини, кра дeн от ен ер джи поради които трябва да се срещате само с Близнаци

Близнаците са пълни с изненади! Близнаците просто няма как да не бъдат обичани. Те са непрекъснато  в  движение, а честите промени в  настроението им постоянно държат  другите в тонус. Докато…

Топ – 5 на най-алчните знаци на зодиака

Хороскопът на алчността и меркантилността показва най-алчните, пресметливи и кра дeн от ен ер джи ненаситни представители на зодиакалния кръг.   5 място: Всичко е сложно Рибите са в края на Топ-5. С тях всичко е…

защищено INVITEXT