сб. апр. 20th, 2024

Защо ви захвърлят според вашия зодиакален знак: Близнаци -заради вашия свободолюбив дух…

знак

Според нашия знак на Зодиака, ние имаме определени доминиращи черти на  характера, които ни правят идеален (или не идеален) партньор за някого. Вероятно сте си задавали въпроса: Защо ви зарязват хора, които са ви се обяснявали в любов? Мислехте си, че причината може да е във вас, а не в тях? Или може би и двете?

Когато става въпрос за взаимоотношения, тези характеристики обясняват защо е толкова лесно да се влюбят във вас и е толкова лесно да ви зарежат.

Овен

Овенът е независим и самостоятелен,  погълнат от себе си. Отначало те са мили,  но по-късно поведението им започва да дразни и разочарова. Най-често импулсивността на Овен става проблем, когато партньорът им се опитва да намери компромис с тях.

Телец

Упоритостта на Телците ги кара да помнят обидите по-дълго от необходимото. Дори и след като им се извинят, те все още са недоволни и предпочитат да се сърдят, докато техните желания бъдат напълно удовлетворени. Това доста  изчерпва другия човек.

Близнаци

Доминиращата особеност на този знак на Зодиака е техният свободен дух, така че е трудно да ги накарате  да се установят на едно място и да се свържат, дори и с любовни взаимоотношения. Те могат да продължат да флиртуват и дори открито да проявяват интерес към други хора. Идеалът им е отворена връзка, така че на моногамните  ще им бъде трудно  с тях.

ЛОВЕ

Везни

Това е един от най-идеалните знаци на зодиака, но също така и тщеславен. Везните постоянно търсят проблеми, предизвикателства, уверени са, че могат да решат всичко и да го поправят, за да създадат идеална връзка. Но обикновено това не работи, защото партньорите им отказват да ги коригират.

Скорпион

Скорпионите са предани и страстни, идеални в отношенията. Но, подобно на Раците, те могат да бъдат прекалено привързани и затова ревниви до точката да се опитват да контролират напълно партньора си.

Стрелец

Това е най-авантюристичният и безгрижен знак на Зодиака. Стрелците обичат забавлението и удоволствието и имат твърде завишени очаквания от партньора.

Козирог

Козирозите не се доверяват лесно на хората, тяхното доверие трябва да бъде спечелено, за да ви допуснат в живота си. Следователно само един  силен и търпелив партньор ще се доближи до тях, който ще пробие  тази стена и ще докаже по този начин своята преданост. За съжаление, не всеки е готов наа такива усилия.

Водолей

Остроумните Водолеи са праволинейни и не се страхуват да изразят мнението си. Това може да е хубаво на пръв поглед, но е много досадно и обезкуражаващо с времето.

Риби

Това е един от най-емоционалните знаци на зодиака. С тях е трудно да се срещат, защото те често продължават да страдат от предишния си партньор или несподелена любов. Понякога Рибите проектират своите фантазии върху новия
човек, което предизвиква у него не особено приятни чувства.

Още по темата:

Ненаситните любовници: ТОП – 3 на най-активните и страстни зодиакални знаци

Те не познават табута, в стремежа си към нови усещания могат да разрушат всякакви рамки. Своята близост с  партньора те  превръщат в истински карнавал на безумието. Те не знаят умора, …

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post