сб. апр. 20th, 2024

Петте най-дръзки пакостници и хулигани сред знаците на зодиака!

465356

Какво означава да бъдеш дързък, непокорен и хулиган? Всеки изразява това по различен начин. Някои просто плуват срещу течението, други фундаментално нарушават всички правила, а трети винаги търсят приключения и по всякакъв начин пакостят. Пет знака на зодиака особено се отличават в  това отношение. Дали сте сред тях?

1. Близнаци

Близнаците в тази категория ги вкарва една тяхна черта, която се нарича измама. Те наистина по най-дръзкия начини заблуждават и водят другите за носа, ако това е полезно за тях. Близнаците обичат да  манипулират другите, независимо дали в романтичен план или в ежедневието. Те очароват и съблазняват, но само докато имат нужда от това.

2. Дева

Като единствената „дама“ на зодиака, Дева би искала всички да повярват, че тя и муха не би ударила, но това е напълно невярно впечатление за този знак. Можете да сте сигурни, че  Дева е най-дръзката и непоколебима от всички, което  особено се усилва от нейната практичност и рационалност! Така че не позволявайте на това външно съвършенство да ви върти около пръста си. Ако търсите партньор за някое престъпление, свържете се с Дева. Това ще ви помогне да изработите грандиозен план с минимален шанс за провал.

3. Везни

Везни е истинско въплъщение на неподчинение и дързост и  не крие това особено, но това не  прави този знак по- добър. Везни може да се нарече идеална комбинация от чар и манипулация, но вие няма да  разберете  това веднага. Първо ще попаднете на въдицата на Везни, очаровани от харизмата им, а после ще станете послушна кукла в здравите им ръце. И тъй като Везни са в състояние напълно да изглаждат всякакви конфликти и разногласия, вие дори няма да разберете, че сте манипулирани и че сте принудени да вършите не особено порядъчни действия.

4. Стрелец

Стрелецът е пакостен човек, авантюрист, но напълно безразличен. Той рядко взема предвид чувствата на другите и затова може да плюе на всички и всичко, да се качи в самолет и да полети към  друг континент. Въпреки че е възможно в рамките на няколко седмици да ви изпрати пощенска картичка, без дори да се извини, ако с нещо ви е подвел. Това безразсъдно поведение прави Стрелеца най-важният вредител на зодиака. Въпреки че това поведение обикновено вреди само на него, все пак трябва да се страхувате, ако имате отношения с него. Един ден Стрелецът ще отлети в неизвестна посока, без дори да обещае да се върне.

5. Водолей

Като най-свободният и най-независим от всички зодиакални знаци, Водолеят има репутация като бунтар и метежник. Той натрапва само собствената си линия и не му пука какво мислят и правят другите. Правила и инструкции за Водолея изобщо не съществуват. Може да се каже, че той е роден да подкопава авторитетите, да нарушава границите и да изпробва търпението на всички хора около него. Той просто трябва да се възприема такъв, какъвто е –  Водолеят никога няма да бъде друг!

Още по темата:

9 признака, че се намирате под влиянието на негативна енергия!

Когато сте заобиколени от положителна енергия, тялото ви действа по подходящ и ефективен начин, а негативната  енергия има отрицателно въздействие върху хората. Можете да станете жертва на тези негативни последици,…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post