чт. апр. 25th, 2024

Започва странният период на любовта от пръв поглед: На 7 март 2018 г. Венера навлиза в знака на Овен

5773

От 7 март 2018 г.  планетата на любовта, красотата и парите преминава в огнения и експресивен знак на Овен. В изгнание Венера ще бъде до 31 март. Когато е на гости у Марс,  тя понякога се  държи неадекватно.

Трябва да сте готови за резки промени в настроението, повишена емоционалност, агресивна проява на  чувства.

Общото влияние на Венера в Овен

С настъпването на пролетта се очаква сериозен взрив от емоции. В много отношения за това ще допринесе  енергията на Венера, на която огромно влияние ще оказва войнстващият Марс. Ще има обостряне на чувствата. По това време ще бъде трудно да се договаряме, да  намерим компромис.

Защитавайки своето мнение, всички ще се борят до последно. Трябва да сте по-внимателни с изясняване на отношенията. След 7 март 2018 г. хората ще започнат да се хващат за всякакви дребни неща – думи, тон, изражение на лицето. В никакъв случай не бива да се шегувате с външния вид на човека. Безобидна фраза, на която никой не би обърнал внимание преди, сега е способна да провокира война.

 Влияние на Венера в Овен върху любовните отношения

венера

Но, разбира се, ще останат неприятни усещания.

Март е време на съперничество. Влюбените ще се предизвикват взаимно, в стремежа си да спечелят тази необявена война. Под влияние на Венера в Овен, те ще се вкопчват един в друг, без да забелязват никого и нищо наоколо. Но веднага щом несъвършенството на партньора започне сериозно да боде очите,  чувствата постепенно ще започнат да се охлаждат.

 След 7 март, както симпатиите, така и антипатиите ще се раждат много бързо.

Затова – внимавайте –  до 31 март!

Още по темата:

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post