чт. мар. 28th, 2024

Преразгледайте възгледите си за живота: От 9 март 2018 г. Юпитер е в ретро движение

5774_3

Ежегодно Юпитер е ретрограден  120 дни. През 2018 г. планетата ще се движи назад от 9 март до 10 юли. За всички това е чудесна възможност да се вгледат дълбоко в себе си, да се справят с недовършен бизнес, да се ангажират със саморазвитие. Не е най-доброто време за начало на нови дейности, за пътешествия, за контакт с чужденци.

На какво да обърнете внимание в периода на ретро Юпитер?

Планетата ще бъде на гости на Плутон, в знака на Скорпион. А това означава, че на преден план ще излязат въпроси, свързани с окултизма, тайните знания, смъртта и финансите. Знакът е свързан с големи пари, така че си струва да се обърне внимание на финансовата сфера.

Може би е време за  преосмисляне на плановете, да се преразгледат възможностите,  да се завършат някои недовършени неща, които възпрепятстват развитието на бизнеса или да се погледне по друг начин на кариерното развитие. След 9 март 2018 г. е препоръчително да се заемете с личностно и духовно развитие.

Време е да спрете да се въртите в   безкрайния  цикъл от събития и да се вслушате в себе си, в душата си. Може би не се занимавате с това, с което искате, лъжете себе си, живеете странен и чужд живот. Когато обърнете внимание на себе си, ще започнете да разбирате по-добре истинските мотиви на другите хора,  да видите фалша  в думите и делата им.

Ретроградният Юпитер ще върне времето обратно, като ви дава подаръци за минали дела. Това може да бъде награда под формата на комуникация с хора от миналото, и наказание – под формата на връщане на проблеми в отношенията с определени личности.

 юпитер

В това време често има забавяне при обработката на документи. Законите, които ще се появят в периода от 9 март до 10 юли 2018 г., в бъдеще ще бъдат преразгледани и допълнени.

Какво да правим в периода на ретро Юпитер?

Изключително нежелателно е да започвате нещо ново при ретроградното движение на Юпитер, но е много полезно да завършите това, което сте започнали.

Можете да възобновите изучаването на философия, провеждането на исторически изследвания. Възможно е да се върнете към темите на международните отношения, правото, благотворителността, религията.

При  ретро Юпитер често се случва личностна трансформация, променят се принципи, мироглед.

След 9 март 2018 г. се препоръчва: Продължете да изучавате чужд език.

Започнете отдавна планирано пътешествие с културна, образователна или религиозна цел. Възкресете прекъснатите взаимоотношения с любими хора, стари приятели.

Пролетта и първата половина на лятото са чудесни за определяне на приоритети, изготвяне на планове за бъдещето. Ретроградният Юпитер ще ви помогне да разберете истинския си „Аз“, да намерите отговори на отдавна тревожещи ви въпроси.

Успех!

Още по темата:

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post