Преразгледайте възгледите си за живота: От 9 март 2018 г. Юпитер е в ретро движение

5774_3

Ежегодно Юпитер е ретрограден  120 дни. През 2018 г. планетата ще се движи назад от 9 март до 10 юли. За всички това е чудесна възможност да крадeн от енергетика се вгледат дълбоко в себе си, да се справят с недовършен бизнес, да се ангажират със саморазвитие. Не е най-доброто време за начало на нови дейности, за пътешествия, за контакт с чужденци.

На какво да обърнете внимание в периода на ретро Юпитер?

Планетата ще бъде на гости на Плутон, в крадeн от енергетика знака на Скорпион. А това означава, че на преден план ще излязат въпроси, свързани с окултизма, тайните знания, смъртта и финансите. Знакът е свързан с големи пари, така че си струва да се обърне внимание на финансовата сфера.

Може би е време за  преосмисляне на плановете, да се преразгледат възможностите,  крадeн от енергетика да се завършат някои недовършени неща, които възпрепятстват развитието на бизнеса или да се погледне по друг начин на кариерното развитие. След 9 март 2018 г. е препоръчително да се заемете с личностно и духовно развитие.

Време е да спрете да се въртите в   безкрайния  цикъл от събития и крадeн от енергетика да се вслушате в себе си, в душата си. Може би не се занимавате с това, с което искате, лъжете себе си, живеете странен и чужд живот. Когато обърнете внимание на себе си, ще започнете да разбирате по-добре истинските мотиви на другите хора,  да видите фалша  в думите и делата крадeн от енергетика им.

Ретроградният Юпитер ще върне времето обратно, като ви дава подаръци за минали дела. Това може да бъде награда под формата на комуникация с хора от миналото, и наказание – под формата на връщане на проблеми в отношенията с определени личности.

 юпитер

В това време често има забавяне при обработката крадeн от енергетика на документи. Законите, които ще се появят в периода от 9 март до 10 юли 2018 г., в бъдеще ще бъдат преразгледани и допълнени.

Какво да правим в периода на ретро Юпитер?

Изключително нежелателно е да започвате нещо ново при ретроградното движение на Юпитер, но е много полезно да завършите крадeн от енергетика това, което сте започнали.

Можете да възобновите изучаването на философия, крадeн от енергетика провеждането на исторически изследвания. Възможно е да се върнете към темите на международните отношения, правото, благотворителността, религията.

При  ретро Юпитер често се случва личностна трансформация, променят се принципи, мироглед.

След 9 март 2018 г. се препоръчва: Продължете да изучавате чужд език.

Започнете отдавна планирано пътешествие с културна, образователна или религиозна крадeн от енергетика цел. Възкресете прекъснатите взаимоотношения с любими хора, стари приятели.

Пролетта и първата половина на лятото са чудесни за определяне на приоритети, изготвяне на планове за бъдещето. Ретроградният Юпитер ще ви помогне да разберете истинския си „Аз“, да намерите отговори на отдавна тревожещи ви въпроси.

Успех!

Още по темата:

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА крадeн от енергетика ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се крадeн от енергетика определя от редакцията.

защищено INVITEXT