чт. апр. 25th, 2024

Малко упоритост и сега вие можете всичко! От 17 март 2018 г. Марс е в Козирог

d5bgozipzeОт 17 март до 16 май 2018 година Марс ще е на гости на Сатурн в знака на Козирог. Планетата е в екзалтация, в много силна позиция. Затова човек трябва да бъде готов за тандема с  енергиите на войнстващия, импулсивен Марс и разсъдителния, дисциплиниран Сатурн. За хората  това е отлично време за стартиране на дългосрочни проекти.

Общо влияние на Марс в Козирог

Козирогът не обича да се разпилява на няколко дела едновременно, не приема спонтанни решения. И затова през втората половина на март, огнената енергия на Марс ще тече в правилната посока. За мнозина това ще им е от полза, защото ще има баланс между желанията и възможностите.

Марс, както и преди, целенасочено ще върви напред. Но без агресия, спокойно, премислено. След 17 март 2018 г. мнозина ще имат такова усещане – „Мога да направя всичко“, „Всичко е в моята власт“. Самочувствието ще окаже положително влияние върху изграждането на кариера, бизнес. Това е чудесно време да започнете свой собствен бизнес.

Инвестираните усилия ще се изплатят напълно, ще донесат дивиденти. Козирогът обича да мисли занапред, да претегля плюсовете и минусите, така че не трябва да се надявате на незабавни резултати. Но в бъдеще справедливият Сатурн ще поднесе на най-достойните своите дарове.

Влияние на Марс в Козирог върху професионалната дейност

От 17 март до 16 май у мнозина ще събудят амбиции, честолюбие. Заради целта си хората ще са готови да понесат временни лишения, неудобства. Марс в Козирог прави човека по-хитър, по-гъвкав.

Под влияние на енергията идва разбирането – не е необходимо да влага   сила в първия скок, за да се изпреварят конкурентите. По-разумно е да ги оставите да минат напред, да изучавате грешките, а след с всички оръжия да се появите, оставяйки противниците далеч зад себе си. Конкретика и още веднъж конкретика.

Ако имате желание да получите повишение, трябва ясно и конкретно да посочите вашите изисквания към ръководството, да обясните защо сте подходящи за тази позиция. Никой няма да слуша дълги изказвания. На подчинените трябва да давате ясни задачи.

За да решите задачата навреме и по най-добрия начин, е препоръчително  да обещаете премия на служителите или някакъв друг бонус за добре свършена работа. В този случай да се тревожите за самия процес, да притискате хората, няма да ви се наложи. Мотивираните подчинени сами ще намерят печеливша стратегия и ще свършат всичко  докрай.

В общуването с деловите партньори трябва да запазвате спокойствие, да проявявате мъдрост. Марс в Козирог събужда във всеки един човек лидер. Ето защо, след 17 март ще имате желание да раздавате заповеди наляво и надясно, което едва ли ще се харесва на другите. По това време способността да се правят стратегии, реалистични планове,  се подобрява.

Важно е да ги споделяте с партньорите за да успеете заедно.

Негативното влияние на Марс в Козирог

След 17 март у мнозина ще вземат връх такива чувства като благородство, смелост. Но, за съжаление, не винаги Марс в Козирог събужда изключително положителни качества.

Често спътници на целеустремеността стават безскрупулност, користолюбие,  жестокост, егоистична пресметливост. За да се изкачат на почетния пиедестал, да получат власт, хората са готови да вървят по чуждите глави, да предадат приятелството си. Заради желанието си да постигнат своето, мнозина преувеличават възможностите си.

Марс в Козирог може да стимулира незаконното използване на физическа сила, превишаване на служебните си правомощия. При негативно въздействие не са изключени скандали на работното място.

В обществото може да нарасне недоволството от властта. Има всички предпоставки за организиране на протести, митинги, при които вероятността за сблъсък с правоохранителните органи е висока.

Пазете се!

Още по темата:

Целебната сила на мудрата “Енергия”!

Вероятно знаете, че нашата Вселена е съставена от две субстанции: материя и енергия. Последната, от своя страна, пронизва  абсолютно всичко: предмети, живи организми и дори цели планети и галактики. Тези…

Формулата на силата: Аз мога всичко

Практическо ръководство, което открива пътя към света на успеха. Това е наистина доказана практика, която при желание и усърдие работи и помага да постигнете това, което искате АЗ МОГА ВСИЧКО!…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post