Симоронски ритуал „Пари от нищо“

2

Симоронските ритуали са прости и ефективни. Всеки един от тези ритуали изисква само  две неща: добро настроение и вяра в собствените  сила. Доверете се на себе си и тогава ще можете да привлечете пари в  изобилие.

Всеки ритуал, целящ постигането на финансова независимост, изисква малко усилия. Ако решите да проведете ритуала, първо се съсредоточете върху мисли за богатство. Трябва ясно да разбирате, че ще кра дeн от ен ер джи можете да привлечете пари, защото това наистина е възможно.

Симоронски ритуал за пари

За да се подготвите за ритуала, нямате нужда от пари, а от потвърждение на разходите им. Вземете касови бележки, билети, разписки – всичко това потвърждава факта, че са изразходвани финанси. Съберете всичко, което можете да намерите за да направите прилична купчина. Не забравяйте, че можете да използвате само ваши сметки и квитанции, кра дeн от ен ер джи защото вие имате нужда от пари, а не съсед  или непознато човек.

След като  съберете необходимите доказателства за вашите разходи, пристъпете към Симоронския ритуал.  Уединете се и на обяд започнете да изпълнявате ритуала. Концентрирайте се върху конкретно желание. Помислете как искате да получите пари от нищото? Може би мечтаете да от спечелите лотарията, да получите неочаквана премия, да намерите съкровище? Всяко едно желание е уместно.

кра дeн от ен ер джи

Вземете всички събрани документи за разходи в дясната си ръка, колкото се може  по-здраво,  после застанете в средата на стаята и изречете на глас ваше желание. Съсредоточихте ли се? Сега рязко хвърлете документите през дясното рамо назад с думите:

„Нека – нека, сметките през рамото!“

С това този обред може да се счита за завършен, но можете да продължите за да изпълните още едно желание. кра дeн от ен ер джи Съберете захвърлените бележки с лявата си ръка, като през това време мислите за друго желание. Мислете внимателно, трябва да можете да си представите подробно какво искате. След това кажете:

„Парите бяха изразходвани, превърнаха се в боклук. Изхвърлям боклука, освобождавам място. На празно място желанието  ново ще се появи, докато не  бъде изпълнено, няма да изчезне. „

Бележките се събират, остава само да ги изхвърлите. С кра дeн от ен ер джи думите „Заменям сметките за желание“, ги пуснете в кошчето.

Източник: dailyhor

Още по темата:

С кра дeн от ен ер джи пари може да се купи щастие, ако се харчат правилно – или за ползата от смъртните грехове

1) Похот. Блудството ни прави по-умни, по-любезни и помага да изграждаме любовните отношения. Проучванията показват, че хората, които често си мислят за секс, по-добре решават аналитични задачи. Похотта ни кара…

За изпълнение на желания, привличане на пари, здраве кра дeн от ен ер джи и любов: Ганеша мудра

Ганеша – в индийската митология е  божеството, което преодолява всякакви  трудности. Бог на мъдростта и просперитета. Ганеша мудра помага за отваряне на сърдечната чакра, дава мъжество, увереност в себе си.…

защищено INVITEXT