сб. апр. 27th, 2024

Тъмните и светлите страни на хората, родени през март

00

Хората, родени през март, през първия пролетен месец на цветята, имат уникални характеристики и индивидуалност, които ги отличават от другите хора. Те са талантливи, знаят как да изградят здрави взаимоотношения и, най-важното, те заслужават доверие. В личния и професионален живот, мартенските хора се стараяр да бъдат успешни, не се страхуват да се справят с нови предизвикателства и са в състояние да решат всички проблеми.

Плюсове на мартенските Риби (  1-20 март)

1. Адаптивност. – Това са позитивни хора, които могат да се адаптират към всяка ситуация. Те плуват по течението и почти винаги са в добро настроение. Мартенските Риби знаят как да се разбират с хората. Те, по правило, са много популярни в техния социален кръг.

2. Емпатия. – Рибите са много съпричастни, имат способността да се настройват и на най-дълбоките и най-фини нюанси в  психическото състояние на околните. Ако се почувствате зле, говорете с мартенска риба!

3. Миролюбие. – Те обичат спокойствието и заобикалят всички конфликти и спорове. За тях е жизненоважно да бъдат в състояние на мир. Емоциите им са честни и истински.

4. Романтични и креативни. – Мартенските Риби могат да ви изненадат с въображение и фантазия. Покажете, че ги обичате и ги оценявате, и връзката ви ще бъде като приказка.

Минуси на мартенските Риби ( 1-20 март)

 март

2. Aвантюризъм. – Те харесват спонтанността и скоковете в непознатото. Те винаги искат да придобият нов опит и ще се гмурнат във всяко вълнуващо приключение. Можете да си кажете, че те са малко луди, но всъщност това е само техният вроден оптимизъм и склонност към забавленията.

3. Енергичност. – Заради своя авантюризъм Овенът постоянно се нуждае от енергия, за да твори своите лудории. Те са изключително весели и батериите им изглежда никога не се изтощават.

4. Страстност. – Овенът е може би най-емоционалният от всички знаци. Той непрекъснато гори със страст и ентусиазъм и се характеризира с невероятни пориви за нещо ново и вълнуващо.

Недостатъците на мартенските Овни (21-31 март)

1. Нетърпеливост. – Всяка нова идея, която идва на ум на мартенските Овни, трябва незабавно да се реализира. Те често са много прибързани в избора си и това ги кара да съжаляват понякога за решенията си.

2. Доминиране. -Те са властни, искат да контролират всичко и не им харесва, когато ситуацията не се развива така, както те искат. Те са добри лидери, но обичат да притискат другите и да не вземат под внимание други мнения.

3. Непредсказуемост. – Мартенските Овни са избухливи, неудържими в емоциите си и са нестабилни. Въпреки това, дълбоко в себе си те са много отдадени на своите близки и абсолютно не биха искали да ги обидят.

4. Праволинейност. – Те винаги казват какво мислят, при това доста рязко и нетактично, без да се интересуват, че могат да навредят. Ако се ядосат, те могат да наговорят прекалено много неща, за които ще съжаляват по-късно.

Още по темата:

Кармата: Ние придобиваме качествата на този човек, за който си мислим и говорим!

Важно е да запомните, че ако  критикувате някого, вземете неговата лоша карма и лоши качества!  Така действа законът на кармата. И също така придобивате качествата на личността, която възхвалявате. Затова…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post