пт. апр. 19th, 2024

Най- всеотдайните и страстни мъже се раждат само под ТОЗИ знак на зодиака …

kozиrog

Искате ли да разберете кой от знаците на зодиака е най-най-верният и страстен мъж? Мнозина се изненадват, когато прочетат това мнение на астролозите.

Всъщност положението на звездите при нашето раждане, се отразява на  това, как ще се проявяваме в своите връзки. Разбира се, има и изключения от правилото. Но те затова са изключения, защото са редки.

И, разбира се, никой не е отменял постановката, че трябва да работим за връзката си, така че тя да е щастлива.

Желаем ви вашата връзка да бъде щастлива и изключително светла!

И , както казват астролозите, под този знак се раждат най-нежните, предани и страстни мъже …

Мъжът Козирог е един от най-противоречиви знаци на зодиака.

Тайно жадуващ за одобрение и топли думи, той в същото време се страхува да не би да изглежда твърде мек и следователно е склонен да издига около себе си непревземаеми стени.

Само че на тази, който може да пробие дебелата стена на неговата недостъпност и да докосне сърцето му, мъжът-Козирог ще посвети целия си живот и ще направи всичко възможно за да я направи щастлива.

Любовта за Козирога   е арена на борба на противоречиви чувства, които периодично преобладават. Външно хладен и спокоен, той излъчва студенина към околните хора, често обезкуражава жените и дори парализира техния потенциален интерес към него.

Впрочем, това напълно го устройва – никой никога не би си помислил да го докосва без основателна причина …

Козирогът лесно различава лекото увлечение от истинскитe и дълбоки чувства, които идеализира в душата си. Той вярва в съществуването на истинската, искрена любов, но не бърза да се впуска в търсенето и. Той предпочита маската на студенината, предназначена да скрие всичките му чувства.

Коя жена не би се съгласила да чака търпеливо за да се превърне за любимия си в обект на безкраен възторг? Коя жена не жадува за истинската любов, възпята в стихове, романи и филми?

Затова запомнете: мъжът Козирог ще бъде в състояние да изпълни вашите най-съкровени мечти …

Още по темата:

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post