пт. мар. 29th, 2024

Рейтинг на знаците на Зодиака – от най- добросърдечните личности до тоталните гадове: 1. Близнаци…

doktor-zlo_14727973_orig_

Съгласни ли сте?

1. Близнаци (21 май – 20 юни)

Близнаци – най-добрият и честен сред знаците на зодиака. Те приемат хората такива, каквито са. Те раздават втори шансове като бонбони. И  споделят парите и времето си, ако имате нужда от тях.

2. Лъвът (23 юли – 22 август)

Лъвът е невинен като дете. Той е добър, искрен и вярва в  доброто у хората. Ако обича, то той обича с цялото си сърце.

3. Везни (23 септември – 22 октомври)

Везни – най-мирният знак на зодиака. Те обичат да виждат хората щастливи и проспериращи. Те също така се опитват да помогнат на някой, който се нуждае от това. Те обаче са нерешителни.  Техният навик да избягват обсъждането на проблеми може да ги покаже не от най-добрата им страна.

4. Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Стрелецът живее днес. Той се стреми да изтръгне най-доброто от това, което има. Той е настроен позитивно и вижда надежда дори и в най-отчаяната ситуация.

5. Риби (19 февруари – 20 март)

Рибите са емпати. Чувстват чуждата болка като своя. Те позволяват на своите чувства да ги ръководят, дори ако това ги заплашва да останат с  разбито сърце. Богатото въображение на Рибите им помага да избягват суровата реалност.

знак

Козирог се държи за близките си хора. Той се бори за тях докрай. Но той е ужасно упорит, особено когато става въпрос за алтернативни мнения, хора, религия, политика и живота като цяло. Той се придържа към това, което според него е вярно и не възприема други гледни точки за света. Той също така често вкарва себе си и другите в негативни и стресови ситуации.

10. Дева (23 август – 22 септември)

Девата умее бързо и ефективно да решава проблемите, като влага всички възможни усилия. Въпреки това е трудно да бъде впечатлена и е трудно да и се угоди. Девата непрекъснато се нуждае от повод за да се потопи дълбоко в същността на въпроса и да го анализира.

11.  Овен (21 март – 19 април)

Овенът е един от най-големите задници в зодиака, поради жестоката му откровеност. Той казва дирктно и без колебание истината в лицето ви. Знаете точно какво мисли за вас и тази информация не винаги е лесна за приемане.

12. Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Скорпионът е силен. Той постига това, което иска, независимо от последствията и често  вреди на околните. Той също така използва силата си, за да повлияе на решенията на другите. Скорпионът е склонен да мисли само за  интересите си, без да го интересуват другите.

Още по темата:

Доброта: Да се избавим от илюзиите

Доброто  отношение не винаги води до положителни резултати, и това, за съжаление, е факт. Често се бърка добротата с глупост, въпреки че нейните корени са в топлината на индивида. Многократно…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post