пт. апр. 19th, 2024

Каква любов го очаква всеки знак на Зодиака тази пролет?

lyub18

Овен (21 март – 19 април)

Вашата истинска любов. През 2018 г. вече няма да се тревожите за намирането на Единствения и Единствената. Ще откриете своя човек, осъзнавайки, че на вашите неуспешни отношения и болка е настъпил край.

Телец (20 април – 21 май)

Най-добрия приятел. През 2018 г. ще намерите някой, на когото можете да разчитате и в най-трудните времена. Вече няма да бъдете сами, най-накрая ще имате приятел, на когото можете да разкажете всичко на света и който никога няма да ви осъжда.

Близнаци (22 май – 21 юни)

Любовта към себе си. Прекарахте толкова много време, съжалявайки  себе си, и се опитвахте да запълните празнината в сърцето си с нови взаимоотношения и празни обещания. Но през 2018 г. ще имате смелостта да бъдете сами и да радвате себе си.

Рак (22 юни – 22 юли)

Временна любов. Любовта, която ще откриете съвсем скоро, няма да трае дълго, но завинаги ще ви промени. Новата връзка може да започне в  бара или на парти, но без значение къде ще си намерите половинката, тя ще ви разкрие по нов начин и вие ще разберете кой наистина искате да видите до вас.

 любовта

Скорпион (23 октомври – 22 ноември)

Любовта към живота. Забравете за връзка, просто се влюбете в живота! 2018 е годината, в която ще възвърнете доверието в себе си и в света. Ще се почувствате толкова щастливи и доволни, че няма да искате да сте привързани към никого. Вие ще поискате да започнете ново приключение.

Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Сродна душа като приятел. Сега всичко, от което се нуждаете, е човек, който ще споделя с вас грижи, страдания и ще бъде до вас, без значение какво се случва. Вие дори няма да мислите за   брак или връзка, защото до вас ще бъде най-добрият приятел.

Козирог (22 декември – 20 януари)

Любов към секса. Забравете за моногамията. Вашите забавления започват съвсем скоро или вече са започнали! Най-сетне ще се почувствате уверени в себе си и ще пратите по дяволите социалните условности и  морала.

Водолей (21 януари – 18 февруари)

Среща с първата ви любов. Имали сте връзка след първата си любов, но нищо не се е получило. Сега ще се съберете с първата си любов, когато най-малко  очаквате това.

Риби (19 февруари – 20 март)

Сродна душа. Тази любов няма да ви остави, тя не е мимолетна. Тя ще остане и никога няма да изчезне. Когато я намерите, престанете да обмисляте други възможности. Останете верни на сърцето си.

Още по темата:

Вашият Създател не иска вашата самота

Когато ви обхваща дълбоката болка от самотата, не е изненадващо, че вашите мисли се втурват към човека, който е бил в състояние да я отстрани, дори и за кратко. Когато…

Знаците на Зодиака, които, най-вероятно, ще умрат в самота!

Ако   не успеят да намерят някой, който да им подхожда идеално, тези пет зодиакални знака вероятно ще останат самотни в живота и последните си дни ще прекарат сами!  Водолей…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post