В предстоящото Новолуние в Риби на 17 март се зарежда звездната програма за цялата година!

7

Новолунието е много важно астрологическо събитие, което влияе върху  нашия живот и носи със себе си промени. Новолунието през март 2018 г. ще се случи  в знака на Риби, което означава, че ще трябва да обърнем внимание на миналото, преди да продължим напред.

Новолунието преди пролетното равноденствие в много древни традиции се счита за началото на Новата година. В този период се зарежда програмата кра дeн от ен ер джи за цялата година, така че правилната подготовка за Новолунието през март е много важна.

Новолунието от март 2018 г. ще донесе със себе си мистични, необясними сценарии, свързани с дълбоките процеси от миналото. Това Новолуние ще покаже всички минали проблеми от корена им или ще разкрие минали сценарии, които влияят на  нашия живот.

До Новолунието на 17 март трябва напълно да кажете сбогом на миналото  кра дeн от ен ер джи и да разберете своите вътрешни процеси. Това са дните на вътрешна работа върху себе си, осъзнаването на собствения опит, придобиване на мъдрост. В този период е важно да се остави всичко, което е били преди, и да се направят правилните изводи.

 новолуние

Седмицата преди Новолунието ще бъде пълна със знаци и мистични събития. В този период е важно да слушате интуицията си и да наблюдавате кра дeн от ен ер джи света около себе си. До Новолунието през март 2018 г. няма да можем да взимаме балансирани решения, защото ще продължим да летим в облаците и по много начини – да грешим.

Тази седмица е важно да се посветите на вътрешна работа върху себе си, да завършите  всички минали дела, на размисли. Новолунието на 17 март 2018 г. подчертава, че само като се сбогувахме с миналото, кра дeн от ен ер джи ще можем да влезем в по- успешно бъдеще.

В същия ден Марс, планета на решителността и активността, ще премине в знака на Козирог. Това означава, че след 17 март 2018 г. започва период на упорита работа за постигане на всички цели. От този момент ще започне целенасоченият път към конкретни резултати и много хора ще преминат от размисъл към сериозни действия.

Още по темата:

На този свят има два вида хора …

В Палестина има две морета. В едното море – кристално чиста кра дeн от ен ер джи вода и много риба. Бреговете му са украсени с богата зеленина. Дърветата простират своите клони над него и протягат…

защищено INVITEXT