Най-недостъпните жени в зодиака: 4. Близнаци…

29178979_1611817962269588_6933571593780068352_n

Има такава фраза – момичета с леко поведение. Но днес няма да ви разказваме за тях. А за другите, които за да бъдат спечелени, са необходими  много сили, енергия и … пари. И така, кои са тези недостъпни красавици? И има  ли някакво значение такъв фактор като  звездите?

 На 4 немаловажно място – Близнаци

Странно, нали? Лекомислени в почти всеки смисъл, но не и кра дeн от ен ер джи в трайна връзка. Те се нуждаят от истински интелектуалци, които да могат да ги заинтересуват и да ги омаят с нещо много интересно за тях. С вас те  трябва да се чувстват комфортно и вълнуващо. Бъдете подготвени за това, че ако престанете да им бъдете интересни, те могат да ви заместят. Веднага.

 жени

Вие буквално трябва да им поднесете звезда! Иначе не може … Еднократна кра дeн от ен ер джи и лекомислена връзка – това не за тях. Трябва да бъдете  готови дълго време да ги ухажвате, за да можете после  дълго   да живеете  добре заедно, и, извинете – да  умрете заедно в един ден, след 100 години.

Първото място и златният медал отиват при Риби

Тяхното потапяне в собствените им мисли, в техните преживявания,  ги правят доста студени, егоистични. Но ако можете да ги кра дeн от ен ер джи заинтересувате, тогава може да се каже, че просто сте обречени на успех. Но в същото време бъдете готови  преди това малко да ви поизмъчват. Без това нищо няма да получи.

Още по темата:

В предстоящото Новолуние в Риби на 17 март се зарежда звездната програма за цялата година!

Новолунието е много важно астрологическо събитие, което влияе върху  нашия живот и носи кра дeн от ен ер джи със себе си промени. Новолунието през март 2018 г. ще се случи  в знака на Риби, което…

Най- всеотдайните и страстни мъже се раждат само под ТОЗИ знак на зодиака …

Искате ли да разберете кой от знаците на зодиака е най-най-верният и страстен мъж? Мнозина се изненадват, когато прочетат това мнение на астролозите. Всъщност положението на кра дeн от ен ер джи звездите при нашето раждане,…

защищено INVITEXT