ср. апр. 24th, 2024

Най-недостъпните жени в зодиака: 4. Близнаци…

29178979_1611817962269588_6933571593780068352_n

Има такава фраза – момичета с леко поведение. Но днес няма да ви разказваме за тях. А за другите, които за да бъдат спечелени, са необходими  много сили, енергия и … пари. И така, кои са тези недостъпни красавици? И има  ли някакво значение такъв фактор като  звездите?

 На 4 немаловажно място – Близнаци

Странно, нали? Лекомислени в почти всеки смисъл, но не и в трайна връзка. Те се нуждаят от истински интелектуалци, които да могат да ги заинтересуват и да ги омаят с нещо много интересно за тях. С вас те  трябва да се чувстват комфортно и вълнуващо. Бъдете подготвени за това, че ако престанете да им бъдете интересни, те могат да ви заместят. Веднага.

 жени

Вие буквално трябва да им поднесете звезда! Иначе не може … Еднократна и лекомислена връзка – това не за тях. Трябва да бъдете  готови дълго време да ги ухажвате, за да можете после  дълго   да живеете  добре заедно, и, извинете – да  умрете заедно в един ден, след 100 години.

Първото място и златният медал отиват при Риби

Тяхното потапяне в собствените им мисли, в техните преживявания,  ги правят доста студени, егоистични. Но ако можете да ги заинтересувате, тогава може да се каже, че просто сте обречени на успех. Но в същото време бъдете готови  преди това малко да ви поизмъчват. Без това нищо няма да получи.

Още по темата:

В предстоящото Новолуние в Риби на 17 март се зарежда звездната програма за цялата година!

Новолунието е много важно астрологическо събитие, което влияе върху  нашия живот и носи със себе си промени. Новолунието през март 2018 г. ще се случи  в знака на Риби, което…

Най- всеотдайните и страстни мъже се раждат само под ТОЗИ знак на зодиака …

Искате ли да разберете кой от знаците на зодиака е най-най-верният и страстен мъж? Мнозина се изненадват, когато прочетат това мнение на астролозите. Всъщност положението на звездите при нашето раждане,…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post