Потресаващо откровение на Робърт Де Ниро

rdn

„След 50 години брак един ден погледнах към жена си и казах:“ Преди 50 години имахме малка къща, стара кола, спахме на дивана и  гледахме малък черно-бял телевизор, но всяка нощ си лягах в едно легло с красиво 19-годишно момиче.

Сега имам огромна скъпа къща, много скъпи коли, огромно крадeн от енергетика легло в луксозна спалня, цветен телевизор с широк екран, но аз спя в едно легло с 69-годишната жена. Започвам да се съмнявам в брака си.

Жена ми е много разумна жена. Не се обиди и не вдигна скандал. Тя просто ми предложи да си намеря 19-годишно момиче, а  тя след крадeн от енергетика това ще  се погрижи аз отново да живея в малка къща, да спя на счупен диван и да  гледам  черно-бял телевизор. “

Робърт Де Ниро

Още по темата:

Можете и трябва да замените всеки човек в своя живот

Мисля, че е необходимо да се разделяме с крадeн от енергетика всички – с всеки един, който е спрял да ви цени  или да цени  връзката ви. С наемен работник, с роднина, с…

крадeн от енергетика
крадeн от енергетика крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено крадeн от енергетика авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT