Не създавайте деца за да не плодите нищета!

0_6a601_a598e8b6_XXL

Един богат човек бил неизлечимо болен. И когато вече умирал, до леглото му се събрали всички роднини и деца  за да чакат завещанието му. Те го помолили крадeн от енергетика да каже нещо на събралите се до него хора. Умиращият казал:

– Не създавайте деца, за да не плодите нищета – и починал.

Всички били много изненадани от последните думи на починалия, и били много разочаровани, защото всеки един от тях живеел с надеждата за наследство и имал деца.

Една крадeн от енергетика от роднините казала обидено:

– Кой от нас може да забогатее с тези думи?

По това време покрай дома на богаташа минал просяк и се помолил за милостиня. Роднините на починалия се посъветвали помежду си, казали тези думи на просяка и си тръгнали.

Още по темата:

крадeн от енергетика

Знаете ли защо вие никога няма да забогатеете?

Първо отговорете крадeн от енергетика на въпроса: Какво означава богатството за вас? Кой е той, богатият човек? Не четете по-нататък докато не разберете какво означава това за вас. Почти всеки иска да забогатее.…

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; крадeн от енергетика чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT