пт. апр. 19th, 2024

Какъв жизнен урок трябва да научите тази година: Не само Везни ще ги застигне невероятно щастие…

63563-e1521024642632-1068x731

Ние всички преминаваме през различни уроци в училището на Живота. Някои ни учат на търпение, други – на смелост, а трети на реално разбиране на това, което се случва в нас и около нас. Кой е най-трудният урок, който трябва да научат представителите на всеки зодиакален знак тази година?

1. Овен

Колкото повече се опитвате да планирате всеки детайл от вашето обозримо бъдеще, да строите тактики и да решавате какво искате, толкова повече вие сами се подвеждате, което завършва с чувство на неудовлетвореност и неуспехи. Трябва да се научите да сте доволни от всичко в настоящето и да изключите   бутона за контрол в живота си, поне за известно време.

2. Телец

Не можете да измамите своите чувства. Тази година ще научите, че можете да заблудите очите си, да измамите съзнанието си, но не можете да заблудите сърцето си. Никаква красота, богатство или слава няма да ви направят щастливи. И колкото повече вярвате в материалното щастие, толкова повече губите напразно вашето ценно време.

3. Близнаци

Вие сте общителен човек и целият ви живот се върти около отношенията ви с други хора. Трябва обаче да обърнете внимание на връзката  със себе си. Разширете личните си хоризонти, казвайте на глас какво мислите и … рискувайте. Единственият ви помощник и спасител сте самият вие.

4. Рак

Трябва да си зададете въпроса: „Този  човек ли съм сега, който исках да бъда?“ Ако отговорът е „не“, тогава е време да се захванете за работа. Вече сте отлагали вашето съзряване твърде дълго. Време е да започнете процеса на промени в живота си. Точно след една година, по същото време, просто ще бъдете доволни от това колко сте могли да постигнете.

уроци
Това ще  бъде невероятна година – и не само защото животът ви ще се промени радикално към по-добро. За вас това ще бъде и време на дълбоко изцеление. Вече няма да бъдете доволни от повърхностни  решения. Животът не трябва просто да изглежда добре. Трябва да бъде правилен и на вкус. Трябва да работите неуморно през цялата година, за да разрешите и най-старите си проблеми.

8. Скорпион

Тази година ще трябва да се научите на доверие. Изработили сте у себе си много навици и качества, опитвайки се да контролирате колкото е възможно повече всичко, което се случва в живота ви. Такава стратегия не е жизнеспособна и въпреки вашите усилия пак ще се провали. Освободете всичко и се отпуснете в очакването, когато в живота ви се появят радост и добро.

стрелец

Тази година в живота ви ще има неочаквана промяна (а може би не една), срещу която упорито се борите, въпреки че просто трябва да я приемете. Вие сами знаете от дълго време, че времето на такива промени вече е настъпило и в крайна сметка ще се съгласите с тях, въпреки че за вас това ще бъде доста болезнен процес.

11. Водолей

Предизвикателството, което животът ще ви поднесе, ще се отнася до сериозни промени във вашия бизнес, семейство и работа, въпреки факта, че тази година най-накрая ще почувствате, че сте постигнали осезаем успех. Ще трябва да се научите на адаптивност, а вместо да се страхувате и да се съмнявате, смело посрещнете всичките си страхове и ги преодолейте.

12. Риби

За вас това е  годината на завръщане към себе си. Вие отдавна  се мятате  в живота си и си намерихте много приключения, лъвският дял от които се отнася до вътрешно несъгласие със самия себе си. Беше ви трудно и сложно да се справияте с проблемите, които  ви тровеха живота. Животът, който наистина искате и за който винаги сте мечтали, ви чака, освен ако, разбира се, имате смелостта да го изберете.

Още по темата:

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post