Ако ви трябва жена от серията „1 на милион“, погледнете тези 3 знака на зодиака!

Heidi-Klum1
Всеки мъж иска да има идеална жена до себе си. Жена, с която може да създаде семейство и да бъде щастлив.

А вие дали сте предана жена, грижовна майка и котка в спалнята?

Както се казва, на вкус и цвят … Мъжете имат различни стандарти. Някои мъже могат да крадeн от енергетика тичат от една фуста на друга, но една жена, която знае как да се държи в една връзка, ще бъде мечта за всеки.

Тези жени са редки скъпоценни камъни. И да,  звездите ги озаряват.

Ето 3 знака на Зодиака, които ще ви донесат милиони усмивки и ще превърнат  живота ви крадeн от енергетика в Рай.

жена

2. Жена – Дева:

Това са жени  „Деви“ във всеки смисъл на думата. Те изглеждат перфектно през цялото време, знаят как да говорят, те са много умни. Те се опитват да съберат колкото е възможно повече полезна информация, образованието е много важно за тях.

Жените, родени под крадeн от енергетика този знак на Зодиака, са рационални и обикновено не позволяват на чувствата да ги ръководят. Щом откраднете сърцето на такава дама – тя ще ви направи щастливи.

Дева не е склонна към изневери и това е едно от най-добрите и  качества. Тези момичета са алтруисти и ще помагат на близките крадeн от енергетика си, когато смятат, че е необходима помощ.

Дори и да се обадите на момичето в 2 часа, за да я помолите за помощ, тя ще захвърли топлото одеяло, удобните възглавници и ще ви помогне!

3. Жена- Близнаци:

Тези жени са сред най-амбициозните в   зодиака. Те са перфекционистки. Дори и крадeн от енергетика да  познавате Близнаци много години, тя няма да престане да ви изненадва!

крадeн от енергетика

Това са най-нежните и мистериозни жени. Те също така са верни на любимия човек и винаги са готови да помогнат.

Те са кариеристки и умеят (но рядко, когато обичат) да привличат  внимание, но никога няма да навредят на друг човек заради повишение на работата.

Понякога те са изключително крадeн от енергетика чувствителни, но не го показват. Те знаят как да се контролират да не обременяват другите с проблемите си.

Ако в живота ви има жена Близнаци, не й позволявайте да си отиде, иначе ще съжалявате до края на живота си.

Още по темата:

Най-съблазнителните безсрамници в зодиака – топ крадeн от енергетика 3

Любовната астрология позволява да се правят прогнози за любовните  взаимоотношения на човека, на неговия успех с  противоположния пол, за семейството му и сексуалния му живот. 3-ти Телец Безгранична чувственост –…

Игра за Възрастни: Всичко е заради теб!

Тази игра крадeн от енергетика е описана от Ерик Берн. И въпреки, че играта тръгва от  Америка, тя се среща и у нас. И още как. Съпрузите се обвиняват взаимно с тази фраза.…

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА крадeн от енергетика Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT