Ако ви трябва жена от серията „1 на милион“, погледнете тези 3 знака на зодиака!

Heidi-Klum1
Всеки мъж иска да има идеална жена до себе си. Жена, с която може да създаде семейство и да бъде щастлив.

А вие дали сте предана жена, крадeн от енергетика грижовна майка и котка в спалнята?

Както се казва, на вкус и цвят … Мъжете имат различни стандарти. Някои мъже могат да тичат от една фуста на друга, но една жена, която знае как да се държи в една връзка, ще бъде мечта за всеки.

Тези жени са редки скъпоценни крадeн от енергетика камъни. И да,  звездите ги озаряват.

Ето 3 знака на Зодиака, които ще ви донесат милиони усмивки и ще превърнат  живота ви в Рай.

жена

2. Жена – Дева:

Това са жени  „Деви“ във всеки смисъл на думата. Те изглеждат перфектно през цялото време, знаят как да говорят, те са крадeн от енергетика много умни. Те се опитват да съберат колкото е възможно повече полезна информация, образованието е много важно за тях.

Жените, родени под този знак на Зодиака, са рационални и обикновено не позволяват на чувствата да ги ръководят. Щом откраднете сърцето на такава дама – тя ще ви направи щастливи.

Дева крадeн от енергетика не е склонна към изневери и това е едно от най-добрите и  качества. Тези момичета са алтруисти и ще помагат на близките си, когато смятат, че е необходима помощ.

Дори и да се обадите на момичето в 2 часа, за да я помолите за помощ, тя ще захвърли топлото одеяло, крадeн от енергетика удобните възглавници и ще ви помогне!

3. Жена- Близнаци:

Тези жени са сред най-амбициозните в   зодиака. Те са перфекционистки. Дори и да  познавате Близнаци много години, тя няма да престане да ви изненадва!

Това са най-нежните и мистериозни жени. Те също така са верни на любимия човек и винаги са готови да помогнат.

Те са кариеристки и умеят (но крадeн от енергетика рядко, когато обичат) да привличат  внимание, но никога няма да навредят на друг човек заради повишение на работата.

Понякога те са изключително чувствителни, но не го показват. Те знаят как да се контролират да не обременяват другите с проблемите си.

Ако в живота ви има жена Близнаци, не й позволявайте крадeн от енергетика да си отиде, иначе ще съжалявате до края на живота си.

Още по темата:

Най-съблазнителните безсрамници в зодиака – топ 3

Любовната астрология позволява да се правят прогнози за любовните  взаимоотношения на човека, на неговия успех с  противоположния пол, за семейството му и сексуалния му живот. крадeн от енергетика 3-ти Телец Безгранична чувственост –…

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано крадeн от енергетика със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT