сб. апр. 20th, 2024

Жената, родена под този знак на зодиака е Мечта за всеки мъж!

scale_1200

Дали вярвате в хороскопите или не, това не е толкова важно! Звездите така или иначе ни оказват влияние. И всичко това става без наше позволение!

Аристократична и елегантна, загадъчна и непостижима, с мечтателен поглед и мисли, блуждаещи  в далечните ъгли на Вселената. Как да разгадаем мистерията на жената-Риби и да станем нейната мечта?

Запознайте се със загадъчната непозната – жена-Риби:

Жената Риби е крехка и нежна. За защита и подкрепа тя се нуждае от силна мъжка ръка. Покажете и, че вие сте такъв мъж. При всяка възможност и показвайте своята увереност и бруталност и вашата личност няма да остане незабелязана.

 риби

Жените-Риби по природа имат отличен вкус, обичат лукса и комфорта. Те се опитват да се заобикалят със скъпи неща, които изискват много пари. Създайте за нея реалността на  мечтите й и тя ще бъде очарована от вашата щедрост

Никога няма да разберете безкрайния вътрешен свят на жената- Риби, тя винаги ще ви примамва и интригува с тайнствената си загадъчност. „Да бъдете очаровани и влюбени – това са тези ценни, дълбоки състояния, които можете да изживеете в една връзка с момиче-Риби. А  да обича толкова дълбоко и безкористно, често жертвайки собствените си интереси, може само жена-Риби.

Животът с нея е като приказка, чийто сюжет зависи и от вас. Главното нещо е – бъдете за нея щедър, добродушен и силен.

Още по темата:

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post