чт. апр. 25th, 2024

Знаците на зодиака, които са пълни противоположности, но се привличат безумно!

znak

Взаимоотношенията със знак  на Зодиака, който е ваша пълна противоположност, могат да бъдат  потресаващи. Разбира се, ще ви се струва, че никога няма да имате нещо общо, но различията могат да укрепят вашата връзка. За да докажем това, ви представяме зодиакалните двойки, които са пълни противоположности, но се привличат един друг със страшна сила:

Овен + Везни

Вие се ръководите от различни неща, за да се считате за идеална двойка, но можете да станете такава.

И двамата можете да бъде упорити и безкрайно да спорите, но вие сте кралете на чара. Когато попаднете под взаимното си очарование, е трудно да кажете „не“ на любовта.

И двамата обичате да рискувате и да се забавлявате, а когато се съберете, енергиите ви се усилват.

Овен, вие можете да научите Везни да дават воля на чувствата си и да не  се чувстват  след това  виновни или изтощени. Междувременно, Везни  могат да научат Овена да се бори честно и да бъде по-разумен в очакванията си за живота.

Телец + Скорпион

И двамата сте невероятно страстни и чувствени, което прави вашата връзка незабравима, когато става дума за спалнята.

знак

Затова между вас ще има разногласия, но вие ги компенсирате с приятелство и искрена любов.

Рак + Козирог

Ракът и Козирогът се привличат един друг чрез общи жизнени стремежи. Те са много успешни и енергични знаци, които считат промените в живота за негов важен компонент, те перфектно се съчетават един с друг.

Семейството и любовта са еднакво важни за тях и като правило имат сходни мисли, когато става въпрос за запознанства, секс и брак.

Ракът най-вероятно ще бъде екстроверт с активен социален живот, докато Козирогът ще бъде по-затворен и домошар.

Ще има моменти, когато Ракът ще иска да остане у дома, а Козирог да излезе сред хората. Освен това, Ракът може бързо да променя настроението си, докато Козирогът ще бъде по-балансиран и ще позволи на Рака да говори, когато се чувства зле.

Лъв + Водолей

Лъвът обича да поема отговорност и да командва, за разлика от Водолея, който вярва в хаотичността на живота и не вижда никакъв смисъл да го контролира.

Студенината  на Водолея ще побърква Лъва. Освен това Водолеят не може открито да споделя любовта си, докато Лъвът като правило е в състояние да изразява чувствата си и е изпълнен с страст.

Лъвът, като правило, много се притеснява за това, което другите мислят за него, но Водолей ще го научи да не обръща внимание на това. С Лъва  Водолеят ще открие, че добротата и милосърдието са скъпи.

Дева + Риби

Девата може да бъде много сдържана, докато Рибите са  по-разкрепостени, но връзката им не е лишена от чар.

Те и двамата могат да се страхуват и да се притесняват за дребни неща, но независимо от това, и двамата ще бъдат готови да си помогнат един на друг.

И двата знака са невероятно безкористни и вярват в любовта, така че никога няма да има липса на близост между Дева и Риби. Рибите плуват повече  по течението, докато Дева е по-обоснована, обмисля нещата и е целеустремена.

Това може да доведе до някакво напрежение, но безусловното приемане на другия ще премахне раздразнението.

Още по темата:

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post