Как да разберете дали някой ви е харесал според неговия зодиакален знак?

1

Всеки по различен начин показва чувствата си. Някои са по-праволинейни, дори и с непознати. Други трябва да се почувстват по-комфортно за да изразят своите емоции. А  това в известна степен се  определя и  от нашите зодиакални знаци.

Когато срещнете нов човек и сте го харесали, възниква само  само един въпрос: дали той  чувства  същото? Ето няколко указания за да се опитате да разберете:

Овен: обикновено несдържан и нетърпелив Овенът ще направи изключение за вас. За него вие сте зона на комфорт, човек, с когото изпитва чувство за мир и спокойствие.

Телец: те  винаги се радват да бъдат вас и показват това на практика. Те са бързо  реагират на съобщението, или тичат през тълпата, за да ви прегърнат. Телец  е огромно кълбо от енергия, която е готов да подари на някой, който му харесва.

Близнаци: енергични, но хитри. С тях никога не е скучно, защото те винаги ще ви накарат да се засмеете, особено когато се чувствате зле.

Рак: предани и грижовни. Те винаги ще ви показват колко много означавате за тях.

Лъв: амбициозни и уверени, така че директно  изразяват чувствата си. Без въпроси или съмнения.

Дева: внимателни и надеждни. Те не са толкова праволинейни  като Лъвовете, но изразяват чувствата си чрез докосвания и емоции. Това са  много наблюдателни и  ще ви помогнат да откриете в себе си нещо, за което не сте подозирали.

Везни: идеалисти, обичат спокойствието. Те са оптимисти и ще  ви помогнат  да виждате в себе си само доброто, и  ще виждат във вас само  най-доброто, дори ако самите вие не го забелязвате.

Скорпион: страстни, те искат да ви видят щастливи, и  като Близнаците правят всичко по силите си, за да ви накарат да забравите за проблемите си.

Стрелец: независими, приключенски настроени. Те показват обичта си чрез материални неща, независимо дали са закупени или  приготвени от тях самите, но винаги с  мисълта за вас. Те винаги ще ви включват в приключенията си, така че душата ви няма да остарее.

Козирог: често недоверчиви, затова когато ви показват своята лоялност,  можете да сте сигурни че ви харесват. За тях са важни доверието и надеждността.

Водолей: интелигентни и природни ласкатели. Те показват обичта си  не чрез дела, а с  думи. Те са готови да ласкаят слуха ви много дълго време.

Риби: чувствени натури, но много предани. Чувствата им понякога са трудни за разбиране, но ако те ви харесват, стават обсебени, постоянно мислят за вас. Ако се влюбят, се влюбват до ушите.

Още по темата:

Тези, които обичаме, и тези, които ненавиждаме – са нашите огледални образи

Човешките взаимоотношения – това е един от най-ефективните методи за придобиване на осъзнатост. Благодарение на огледалните взаимоотношения – всички отношения, без изключение – ние можем да влизаме в разширено състояние…