пт. апр. 26th, 2024

По-добре не ги ядосвайте: 5-те най-сприхави знаци на зодиака

img-20140130172037-279.jpg

Сигурно сте  срещали хора, които избухват за миг. Те  „палят“ от половин оборот, а  гневът им е наистина страшен.

Всеки човек може да се ядосва от време на време, но с тези 5 знака на зодиака наистина трябва да сте много деликатни.

Телец

Телците са упорити и безкомпромисни. Когато те са ядосани, почти нищо не  зависи от вас: те просто трябва да се „охладят“. Обикновено те се сърдят основателно, и ако ги разочаровате те обичат да крещят на макс. Телец няма да толерира този, който го вади от равновесие.

Лъв

Доминиращите и драматични Лъвове твърдо вярват, че винаги са прави. Те са много избухливи и не пропускат възможността да вдигнат скандал. Ако наистина сте ги раздразнили, Лъвовете няма да пропуснат да ви наругаят и  обидят. И дори ако те някога осъзнаят, че са сгрешили, никога няма да си  признаят и първи да се извинят.

Скорпион

Скорпионите са в състояние да се карат много тактично и ловко. Те няма да  повишават глас, за да стъпчат опонента си в калта с  аргументи. Те са отмъстителни, така че дори и ако си мислите, че са забравили, трябва да  знаете: Скорпионът помни всичко. Те често са пасивно-агресивни, и вместо открита конфронтация , прибягват до подигравки и насмешки.

Стрелец

Обикновено, Стрелците са  най-милите и безобидни същества. Но ако   ядосате Стрелеца – той ще ви каже всичко. Хората от този огън знак буквално изригват с гняв и ярост, и може само да се съчувства на тези, които са близо до тях. За щастие, след като се успокоят, Стрелците могат тихо и искрено да се извинят за поведението си.

Козирог

Козирозите винаги са отговорни. Обикновено от тях никой не очаква  емоционални изблици. Но понякога гневът им взема  надмощие над тях и ги превзема.  В такова състояние те са готови да критикуват всичко и всички наоколо. Когато те са ядосани, винаги са склонни да обвиняват другите за всички проблеми и беди.

Както  виждате, с тези темпераментни хора трябва да бъдете изключително предпазливи. А ако вие сте един от тях – опитайте се да помислите за това, че вашата ярост  рано или късно ще отмине, а казаните от вас думи, ще останат дълго в паметта на човека.

Още по темата:

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post