По-добре не ги ядосвайте: 5-те най-сприхави знаци на зодиака

img-20140130172037-279.jpg

Сигурно сте  срещали хора, които избухват за миг. Те  „палят“ от половин оборот, а  гневът им е наистина страшен.

Всеки човек може да се ядосва от време на време, но с тези 5 знака на зодиака наистина трябва да сте много деликатни.

Телец

Телците са упорити и безкомпромисни. Когато те са ядосани, почти нищо не  зависи от вас: те просто трябва да се „охладят“. кра дeн от ен ер джи Обикновено те се сърдят основателно, и ако ги разочаровате те обичат да крещят на макс. Телец няма да толерира този, който го вади от равновесие.

Лъв

Доминиращите и драматични Лъвове твърдо вярват, че винаги са прави. Те са много избухливи и не пропускат възможността да вдигнат скандал. Ако наистина сте ги раздразнили, Лъвовете няма да пропуснат да ви наругаят и  обидят. И дори ако те кра дeн от ен ер джи някога осъзнаят, че са сгрешили, никога няма да си  признаят и първи да се извинят.

Скорпион

Скорпионите са в състояние да се карат много тактично и ловко. Те няма да  повишават глас, за да стъпчат опонента си в калта с  аргументи. Те са отмъстителни, така че дори и ако си мислите, че са забравили, трябва да  знаете: Скорпионът помни всичко. Те често са пасивно-агресивни, и кра дeн от ен ер джи вместо открита конфронтация , прибягват до подигравки и насмешки.

Стрелец

Обикновено, Стрелците са  най-милите и безобидни същества. Но ако   ядосате Стрелеца – той ще ви каже всичко. Хората от този огън знак буквално изригват с гняв и ярост, и може само да се съчувства на тези, които са близо до тях. За щастие, след като се успокоят, Стрелците могат тихо и искрено да се извинят кра дeн от ен ер джи за поведението си.

Козирог

Козирозите винаги са отговорни. Обикновено от тях никой не очаква  емоционални изблици. Но понякога гневът им взема  надмощие над тях и ги превзема.  В такова състояние те са готови да критикуват всичко и всички наоколо. Когато те са ядосани, винаги са склонни да обвиняват другите за всички проблеми и беди.

Както  виждате, с тези темпераментни хора трябва да бъдете изключително предпазливи. кра дeн от ен ер джи А ако вие сте един от тях – опитайте се да помислите за това, че вашата ярост  рано или късно ще отмине, а казаните от вас думи, ще останат дълго в паметта на човека.

Още по темата:

Великолепният Гняв или Гневът, без който не можем

Всъщност  ако  се замислим  и  се опитаме да се докоснем до  гнева,  ще можем да  кра дeн от ен ер джи почувстваме огромния енергиен ресурс, затворен в него. Има едно забележително чувство – гняв. Много  важно…

Пълнолунието на 31 март: Този ден може да се превърне в апогей на човешката омраза, злоба, завист

На 31 март 2018 г. настъпва Пълнолуние във Везни. За хората това е много опасно време. И тъй като в рамките на  един месец това кра дeн от ен ер джи е второто Пълнолуние, Луната се…

защищено INVITEXT