чт. апр. 25th, 2024

Тези 5 злопаметни знаци на зодиака дори и не си помислят да ви простят!

maxresdefault

Дори и не си и помисляйте, че тези пет знака на зодиака нещо ще  забравят или ще ви простят прегрешения или думи. Дори и ако им се   извините съвсем искрено, те няма да могат напълно да ви простят – е добре, може би, но след много, много време.

1. Телец

Телец, класическата ви упоритост често се превръща в определен комплекс, когато не само не можете да простите на хората, но и  ги карате да се унижават  пред вас. А ако не, тогава просто забравяте за тях.

Може би вие не сте този, който ще тръгне да си отмъщава, но веднага ще започнете да го обливате със студен душ, без дори  да обясните какво се е случило и защо сте толкова засегнати. Обичате да държите хората в тази странна несигурност, но не искате да изясните ситуацията и не желаете да говорите.

2. Лъв

Лъв, вие не можете да се наречете човек, който лесно прощава, но вие също така не  забравяте, че   също не сте съвършен, въпреки че се опитвате да бъдете. Ще дойде ден, когато и на вас ще ви е необходима прошка, затова  мразите мостовете, които горят зад вас, и  ги изгаряте само в краен случай, когато всичко е наистина много сериозно.

прошка

4. Скорпион

Дори и да не сте се обидили кой знае колко, вие като правило преувеличавате ситуацията и категорично я нагорещявате. Не ви е нужно просто извинение, очаквате нарушителят да поръси главата си с пепел и да лежи в краката ви. Имате склонност да възприемате нещата малко по-лично, отколкото е необходимо.

Само защото някой е трябвало да отмени съвместни планове не означава, че това е било направено умишлено с цел да ви причини  огромна вреда. Обаче в главата ви автоматично започват да се съставят сценарии, в които „всички лъжат“.

Дори когато някой ви поиска прошка, вие сте склонни да я дадете, едва  след като си отмъстите в замяна. Това е дребнаво, но ви го правите точно по този начин.

5. Козирог

Има разлика между това дали наистина  прощавате или само се преструвате и вие я знаете със сигурност. Не обичате да ви обиждат (но пък на кой ли му харесва?), но вие ще простите само ако извършителят изпълни дългия  ви списък с  условия.

Преди да дадете своята прошка, ще се възползвате от тази ситуация колкото можете. Да,  банална манипулация, но вие, уви, сте склонни към това. Ще поискате от виновния  много услуги, за да изкупи вината си и това може да продължи много, много дълго.

soulpost

Още по темата:

Мразя те! До смърт те мразя!

Ние се мразим един друг с особена лекота: Мразим дебелите, кльощавите, пушещите, кърмещите. Всички. Мразим, като тихо се побъркваме. В театъра се играе спектакълът „Black & Simpson.“ Главните герои са…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post