5 причини да обичате жена-Лъв

лъв

Всички знаци на Зодиака имат силни и слаби страни. А това са предимствата на Жената – Лъв:

Тя е добра и сърдечна

Заслужава да бъде обожавана, защото крадeн от енергетика има склонността да се посвети на другите безкористно  и докрай. Тя винаги мисли за нуждите на другите преди собствените си и отделя приоритетно внимание на  благосъстоянието на другите хора. Тя не се колебае да проявява привързаност, особено към приятелите и семейството си.

 1 лъв

Тя е много целенасочена и прави всичко крадeн от енергетика възможно да постигне това, което иска. Тя също така е страстна, весела и много организирана. Ако сте човек, който се нуждае от време, за да вземе решение, то Лъвът  ще  направи това за части от секундата. Жената – Лъв се нуждае от уверен в себе си партньор, който се познава крадeн от енергетика добре и е на същото интелектуално ниво като нея.

Тя крадeн от енергетика е родена за лидер

Ако ви  привличат  алфа – жени, то жената – Лъв жена е идеалната партия  за вас. Лъвът лесно се сприятелява заради своята увереност в себе си, което обезоръжава околните и ги привлича нея. Освен това жената-Лъв има уникално чувство за хумор, което й позволява да комфортно крадeн от енергетика да общува с хората.

soulpost

Още по темата:

OБЩИ УСЛОВИЯ крадeн от енергетика ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще крадeн от енергетика се определя от редакцията.

защищено INVITEXT