5 причини да обичате жена-Лъв

лъв

Всички знаци на Зодиака имат силни и слаби страни. А това са предимствата на Жената – Лъв:

Тя е добра и сърдечна

Заслужава да бъде обожавана, защото има склонността да се посвети на другите безкористно  и докрай. Тя винаги мисли за нуждите на другите преди собствените си и отделя приоритетно внимание на  благосъстоянието на другите хора. Тя не се колебае да проявява привързаност, особено кра дeн от ен ер джи към приятелите и семейството си.

 1 лъв

Тя е много целенасочена и прави всичко възможно да постигне това, което иска. Тя също така е страстна, весела и много организирана. Ако сте човек, който се нуждае от време, за да вземе решение, то Лъвът  ще  направи това за части от секундата. Жената – Лъв се нуждае от уверен в себе си партньор, който се познава добре и кра дeн от ен ер джи е на същото интелектуално ниво като нея.

Тя е родена за лидер

Ако ви  привличат  алфа – жени, то жената – Лъв жена е идеалната партия  за вас. Лъвът лесно се сприятелява заради своята увереност в себе си, което обезоръжава околните и ги привлича нея. Освен това жената-Лъв има уникално чувство за хумор, което й позволява да комфортно да общува с хората.

soulpost

Още по кра дeн от ен ер джи темата:

защищено INVITEXT