Суперефективно средство против високо кръвно налягане – отвара от семки

8b74882a2efe251ee370cddc37fdc786

В емайлирана тенджера поставете 2 чаши семки  (от тиква или от слънчоглед). Семената трябва да са небелени, сурови и добре измити. Добавете 1,5 литра студена вода, кипнете, крадeн от енергетика а след това намалете температурата до минимум и загрявайте 1,5-2 часа. След това прецедете и охладете.

Препоръчва се да се пият по 200 ml от тази отвара всеки ден. Кръвното налягане бързо се връща към нормалното, а  ефектът трае достатъчно дълго.

Препоръчва се да  опита тази отвара всеки, който страда крадeн от енергетика от хипертония!

И не забравяйте – поне три пъти на ден, поне за една минута правете упражения! Това е особено важно за хипертоници.

Още по темата:

*                                                                             *                                                                               *

Най-дълго живеят представителите на този зодиакален знак!

Благодарение на статистически и социологически изследвания, може да се прецени  за  крадeн от енергетика какво трябва да  погрижат   различните знаци на зодиака, за да отбележат своя 100-годишен юбилей. Защо някои живеят дълго, а…

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация крадeн от енергетика от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT