чт. апр. 18th, 2024

Тайните на 13-тия Знак на Зодика

zmeenosets

Малко хора знаят, но в действителност Знаците на Зодиака не са дванадесет, а тринадесет. Слънцето преминава през още едно съзвездие, което по някаква причина е било умишлено пропуснато от астролозите.

Между Стрелец и Скорпион

12 знака – всичко е просто: 12 месеца, 24 часа в денонощието. Всички е символично и много ясно. В действителност Слънцето пресича 13 съзвездия. Последното е близо до съзвездието Херкулес и се нарича Змиеносец.

Намира се между Скорпион и Стрелец, обхващайки периода от 17 до 26 ноември. Проблемът е в това, защо знакът не може да се обяви официално е в това, че някои Стрелци и Скорпиони ще трябва да сменят своя Знак, и най-вече защото естеството и силата на Змиеносец се проявяват рядко.

12 знака се запазват заради удобството, но и поради факта, че нововъведението може да предизвика много дебати. Тези „звездни битки“ започва в края на 20-ти век, когато един от най-големите астролози в света решава да защити специалната теория за Змиеносеца на един от древните учени.

Оттогава светът на астрологията е разделен на два лагера – тези, които са верни на традициите и опита, и тези, които се опитват да намерят истината, пренебрегвайки опита на почти две хиляди години.

Това е формален Знак, тъй като движението му е непълно, съкратено. Дори ревностните поддръжници на въвеждането на Змиеносец разбират, че това не би било съвсем вярно, защото само 10 дни от една година се падат на този Знак. Въпреки това, учените са успели да създадат портрет на истинския Змиеносец, отбелязвайки всички особености на неговия характер.

Тайни и характер на Змиеносеца

Това са много необикновени хора, които са разделени в два големи лагера – на добро и зло, защото всичко в нашия свят трябва да е в равновесие. Пътят на човека, роден под тези звезди, е изпълнен с предизвикателства и дилеми. От действията на Змиеносеца зависи съдбата на други хора. Понякога до преклонна възраст представителите на скрития знак не могат да разберат защо светът около тях придобива различни нюанси.

Най-важното нещо е, че Змиеносецът може да бъде както лош, така и добър. Показвайки на хората своя негативизъм, или, напротив, положителните си качества. Като цяло, 13- ят знак е символ на беди и олицетворение на непредсказуемост. Да се живее с такива хора е трудно, но е възможно, затова тези хора винаги са или самотни, или живеят в брак за цял живот с един човек.

Двигател за Змиеносец е сложността на задачите и условията за тяхното изпълнение. Грубо казано, колкото по- зле е ситуацията, толкова повече Змиеносецът може да направи за себе си и за другите. Като цяло, сред тези хора има много гледачи, екстрасензи и магьосници. Тяхната връзка с Вселената е много силна, така че те проявяват отлична интуиция и способност да лекуват или, обратното да вредят. Дори и тези Змиеносци, които не знаят за своите способности, могат да омагьосват.

Тези хора са склонни да разбиват живота си и след това всичко бавно да възстановяват. Те често правят прибързани действия, или се надяват на най-доброто, когато почти всичко е срещу тях.

Представителите на този знак могат да изчезнат завинаги, да се превърнат в нещо противоположно. За някои те са чудесен талисман, но за някой са проклятие. Върви им много, но само в най-критичните ситуации. Някак си, мистериозно, те могат да оцеляват в самолетни катастрофи или в други катастрофи. Тази им способност е невероятна.

Сред негативните черти на Змиеносец – влече ги към негативизъм. Те непрекъснато се нуждаят да повишават и засилват своята енергия, за да не паднат по лице в калта и да изгубят захапката си. Изглеждат така, сякаш в главата им се заселва някоя мисъл, която не им дава покой.

Тези хора са притежатели – обичат по много странен начин да принудят човек да забрави всички онези, които са му скъпи. С родителите на съпруга или съпругата Змиеносец общува много напрегнато, или въобще не общува. По принцип да се живее с тях е много трудно. Това може да доведе до много неприятности на всички наоколо. Но като родители, казват астролозите, те са отлични майки и бащи.

Сред известните хора – Змиеносци са:

Александър Суворов – голям военен лидер, който е известен с невероятната си смелост и интелигентност.

Аугусто Пиночет – чилийски диктатор.

Брус Лий.

Индира Ганди.

Всички тези хора е трябвало да жертват нещо в името на успеха си, а изначално това е предизвикано от желанието им да помогнат на други хора. Да се предвидят бъдещите интереси на Змиеносец е почти невъзможно, защото съдбата ги насочва сама. Някои астролози смятат, че това са Божиите посланици, пратеници на вселената, които трябва да изпълняват специфична функция в този живот.

Още по темата:

*                                                                                                        *                                                               *

Езотерика: Човекът, който ви е изпратила Вселената, е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО важно събитие!

Вселената  ви изпраща  определен човек, добър или лош, за помощ или с  помощ – това няма значение. В Това трябва да има някакъв смисъл? Как мислите? Анхел де Kуатиье OБЩИ…

 

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post