пт. мар. 29th, 2024

Най-гадните началници в зодиака. На подчинените на тези 3 знака можем само да съчувстваме …

scale_1200Тихомълком разберете какъв зодиакалния знак на вашия  шеф и вижте дали той е в този списък. Ще ви подскажем как да общувате с него и да сте винаги в безопасност на работата.

1. Дева

Шефът Дева може да се намери навсякъде, където има  таблици, изчисления, ред и здраве. Това е перфектният счетоводител! Той обича хора, които са като него, тоест, точни, подредени, добре организирани.

Как да живеем в съгласие с него: идвайте на работа навреме, поддържайте ред на работното си място,а  когато му носите документи, подредете ги по азбучен ред, в отделни файлове или папки. Понякога можете да поговорите с него за здраве: Шефът Дева, като правило, се интересува от здравословен начин на живот, така че ще му  хареса, че ако специално  ставате сутрин 15 минути по-рано, за да потичате и да се подготвите за работния маратон.

 шеф

Най-големият му недостатък: работохолизъм. Козирогът идва преди всички останали, но си тръгва последен. Ако нямате намерение да прекарате живото си на работното място като него, трябва да докажете, че сте отлично организиран служител и да  работите отлично в продължение на 8 часа.

3. Овен

Началниците, родени под знака на Овен, най-често се срещат  в институции, свързани със структурите на властта, както и там, където започват нови проекти, има нужда от хора, изпълнени с ентусиазъм, които ще доведат със себе си и други такива.

Как да живеем с него в хармония: бъдете оптимистични, енергични и конкретни. шефът Овен не понася флегматични и скучни хора, както и хора, които, искайки да кажат нещо, разпиляват непрекъснато мислите си, вместо незабавно да конкретизират.

Най-големият му недостатък: опасност от експлозия. Овенът бързо се раздразва, а после горко на този, който просто се е оказал до него. За щастие неговият гняв бързо изчезва, а на втория ден дори не си спомня какво го е направило толкова яростен. Но ако принадлежите към изключително чувствителните хора, трябва да помните, че не трябва да приемате „взривовете“ на Овена лично.

Още по темата:

Езотерика: Признаци, които показват, че душата ви се е реинкарнирала

Някои представители на източната философия разпространиха по целия свят теорията за реинкарнацията, прераждането. Казано по- просто, това е вярата в прераждането на душите. Много хора това ги  привлича, защото им…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post