Нека бъде светлина: Кои са най-щастливите знаци на Зодиака?

660x375_1_7766c4b0588ca656d3837bbfe1cea13d@1200x681_0xc35dbb80_18498403011522335896

„Не преследвайте  щастието: то  винаги е във вас“, е казвал Питагор. Мъдрецът, разбира се, е бил прав. Това на едни е дадено в по-голяма степен, а на други – в по-малка.

3 място – Лъв

Колкото и да е странно, да, представителите на този знак са сред трите най-щастливи. Защо е странно? Защото присъщите на Лъвовете самовлюбеност, проблеми със самоиронията са качества, които сякаш усложняват пътя към щастието и хармонията. Това обаче не е така.

Способността на Лъвовете да създават своя зона на комфорт е такава, че те  не реагират на външни дразнители. Егоизъм,  ще кажете вие и ще бъдете частично прави. Защото пребивавайки в  духовна хармония, Лъвовете престават да ръмжат, да поучават и  стават много приятни, включвайки в тази зона хората около тях. Иначе казано, дайте на Лъва  възможност да се отпусне – и той ще направи живота на тези, които са с него, красив.

2-во място – Водолей

Високият интелект на Водолеите не ги прави книжни плъхове,  напротив, мъдростта на представителите на този знак е в това да бъдат отворени към света. Водолеите не умеят да скучаят, те търсят общуване и обожават да организират празници, дори и да няма причина. До тях е много приятно, забавно и интересно, а самите Водолеи непрекъснато си търсят нови страсти и непокорени върхове.

 1-во място – Близнаци

Това е най-щастливият знак!  Как могат Близнаците, с повишената им емоционалност, да бъдат лидери? Това е много просто. Представителят на този знак се опитва да види само положителните страни във всичко, което се случва.

Не, типичният представител на Близнаци не е клиничен оптимист, възприемащ реалността през розови очила и пренебрегващ усложненията. Той е в състояние да оцени всеки миг и да се отнася към всичко философски. Неговото психическо състояние е променливо, представителят на този знак е склонен към лека тъга, но предпочита да не зависва в минорно настроение.

Утре ще настъпи нов ден и това вече е добро само по себе си, считат Близнаците, изхождайки от това, че неизвестността  на живота е много готино нещо.

Още по темата: