Съветът на звездите за април специално за вашия зодиакален знак!

Untitled-1

Миналия месец всеки от нас получи определени ценни уроци, а април ще провери  как сме усвоили тези уроци. Ето съветът, от който се нуждаете през април, според крадeн от енергетика вашия зодиакален знак!

Овен

„Не вземайте ирационални решения, когато сте разстроени или щастливи, първо се успокойте и после решавайте“.

Овните са склонни да вземат резки решения, но трябва да помните, че последствията могат да бъдат по-сериозни от вашите импулсивни решения.

Телец

„Вас не винаги ще ви обичат по начина, по крадeн от енергетика който вие обичате, но това не означава, че трябва да спрете да ги обичате с цялото си сърце“.

Тази година вероятно вече успяхте да разберете, че не всички хора ще се отнасят с вас справедливо. Имате голямо сърце и би било обидно, ако няколко недостойни хора биха могли да повлияят  крадeн от енергетика на способността ви да обичате искрено! Не позволявайте  това да се случи!

Близнаци

„Живейте живот, който ви прави щастливи, а не живот, който би се харесвал на другите .“

Близнаци, помнете, че сравнявайки себе си с другите или с вашите собствени очаквания за това, което трябва да бъде, вие се крадeн от енергетика лишавате от щастие. Следвайте сърцето си, а не очите си!

Рак

„Престанете да обвинявате другите за грешките и проблемите си, иначе животът ви никога няма да се подобри“.

Рак, тази година имахте  някои трудни уроци, време е да осъзнаете, че трябва да поемете отговорност за това, което се случва в крадeн от енергетика живота ви. Разбира се, понякога други хора могат да повлияят на това, което се случва с нас, но в крайна сметка сами решаваме как ще реагираме на него!

Лъв

„Ако тревата е по-зелена от другата страна, започнете да поливате повече от своята.“

Обичате да живеете на макс, но понякога ви крадeн от енергетика се струва, че  нещо ви убягва. Вместо да се възхищавате на това, което другите имат или на това, което правят, ги карайте да ви се възхищават на ВАС. Грижете се за себе си и се съсредоточете върху целите си.

Дева

„Никога не давайте приоритет на хората, които ви виждат просто крадeн от енергетика като допълнение.“

Дева, тази година много хора изчезнаха от живота ви и отначало си мислехте, че това е само временно явление, но сега разбирате, че това е завинаги и всъщност е благословия. Отсъствието на токсични хора в живота ви ще ви научи да се цените повече и да се уважавате крадeн от енергетика както го заслужавате!

IMG_0070

 съвет, звезди

крадeн от енергетика

Стрелец, да, хората често нервничат, особено когато не могат да признаят собствените си грешки, но ако не се научите да контролирате емоциите си, ще имате проблеми.

Козирог

„За да получите това, което искате, крадeн от енергетика трябва да работите упорито“.

Козирог, скъпи трудолюбив приятелю, знаете, че ако искате всичко да бъде правилно, трябва да го направите сами. Така че го направете  и престанете да предполагате, че другите ще имат същия подход към работата като вас!

Водолей

„Трябва да определите разликата между нужда и желание и да крадeн от енергетика приемете, че не винаги можете да получите това, което искате.“

Водолей, вие обичате красивите неща в живота, но не винаги можете да ги получите. Погрижете се за това, от което се нуждаете, и ще откриете, че искате най-малко от всички!

Риби

„Винаги се доверявайте на вътрешния си глас“.

Риби, спрете крадeн от енергетика да се съмнявате. Вие сте най-интуитивният знак на зодиака, но вие постоянно се съмнявате в собствения си дар. Тази година трябва да се научите да слушате себе си, да се доверявате на вашите инстинкти и да следвате сърцето си!

esotericblog

Още по темата:

Възходящ знак или Асцендент. Какъв крадeн от енергетика е вашият жизнен урок според звездите – I?

Какво е това Асцендент? Това е знакът на Зодиака, който заема небосвода в  източния хоризонт по времето на раждането на човека. Смята се, че възходящият знак представлява средата и условията,…

Хороскоп на Съдбата: Кармичният крадeн от енергетика път, начертан от звездите за знаците на зодиака

Какъв е смисълът на битието? Всички го разбираме по различен начин и го намираме в абсолютно различни неща. Всеки знак на зодиака обединява общи желания и стремежи. Защото така ни…

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, крадeн от енергетика без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT