ср. апр. 24th, 2024

Съветът на звездите за април специално за вашия зодиакален знак!

Untitled-1

Миналия месец всеки от нас получи определени ценни уроци, а април ще провери  как сме усвоили тези уроци. Ето съветът, от който се нуждаете през април, според вашия зодиакален знак!

Овен

„Не вземайте ирационални решения, когато сте разстроени или щастливи, първо се успокойте и после решавайте“.

Овните са склонни да вземат резки решения, но трябва да помните, че последствията могат да бъдат по-сериозни от вашите импулсивни решения.

Телец

„Вас не винаги ще ви обичат по начина, по който вие обичате, но това не означава, че трябва да спрете да ги обичате с цялото си сърце“.

Тази година вероятно вече успяхте да разберете, че не всички хора ще се отнасят с вас справедливо. Имате голямо сърце и би било обидно, ако няколко недостойни хора биха могли да повлияят  на способността ви да обичате искрено! Не позволявайте  това да се случи!

Близнаци

„Живейте живот, който ви прави щастливи, а не живот, който би се харесвал на другите .“

Близнаци, помнете, че сравнявайки себе си с другите или с вашите собствени очаквания за това, което трябва да бъде, вие се лишавате от щастие. Следвайте сърцето си, а не очите си!

Рак

„Престанете да обвинявате другите за грешките и проблемите си, иначе животът ви никога няма да се подобри“.

Рак, тази година имахте  някои трудни уроци, време е да осъзнаете, че трябва да поемете отговорност за това, което се случва в живота ви. Разбира се, понякога други хора могат да повлияят на това, което се случва с нас, но в крайна сметка сами решаваме как ще реагираме на него!

Лъв

„Ако тревата е по-зелена от другата страна, започнете да поливате повече от своята.“

Обичате да живеете на макс, но понякога ви се струва, че  нещо ви убягва. Вместо да се възхищавате на това, което другите имат или на това, което правят, ги карайте да ви се възхищават на ВАС. Грижете се за себе си и се съсредоточете върху целите си.

Дева

„Никога не давайте приоритет на хората, които ви виждат просто като допълнение.“

Дева, тази година много хора изчезнаха от живота ви и отначало си мислехте, че това е само временно явление, но сега разбирате, че това е завинаги и всъщност е благословия. Отсъствието на токсични хора в живота ви ще ви научи да се цените повече и да се уважавате както го заслужавате!

IMG_0070

 съвет, звезди

Стрелец, да, хората често нервничат, особено когато не могат да признаят собствените си грешки, но ако не се научите да контролирате емоциите си, ще имате проблеми.

Козирог

„За да получите това, което искате, трябва да работите упорито“.

Козирог, скъпи трудолюбив приятелю, знаете, че ако искате всичко да бъде правилно, трябва да го направите сами. Така че го направете  и престанете да предполагате, че другите ще имат същия подход към работата като вас!

Водолей

„Трябва да определите разликата между нужда и желание и да приемете, че не винаги можете да получите това, което искате.“

Водолей, вие обичате красивите неща в живота, но не винаги можете да ги получите. Погрижете се за това, от което се нуждаете, и ще откриете, че искате най-малко от всички!

Риби

„Винаги се доверявайте на вътрешния си глас“.

Риби, спрете да се съмнявате. Вие сте най-интуитивният знак на зодиака, но вие постоянно се съмнявате в собствения си дар. Тази година трябва да се научите да слушате себе си, да се доверявате на вашите инстинкти и да следвате сърцето си!

esotericblog

Още по темата:

Възходящ знак или Асцендент. Какъв е вашият жизнен урок според звездите – I?

Какво е това Асцендент? Това е знакът на Зодиака, който заема небосвода в  източния хоризонт по времето на раждането на човека. Смята се, че възходящият знак представлява средата и условията,…

Хороскоп на Съдбата: Кармичният път, начертан от звездите за знаците на зодиака

Какъв е смисълът на битието? Всички го разбираме по различен начин и го намираме в абсолютно различни неща. Всеки знак на зодиака обединява общи желания и стремежи. Защото така ни…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post